2777
2789
عنوان

من خوشگلم ولی....

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تغذیه چی کاراکردی میشه راهنمایی کنی ویتامینم خوردی؟؟؟

نون و برنج و ماکارانی و سس و تنقلات رو تا حد ممکن کم کن میان وعده اکثرا ک گشنم میشد خیار یا سیب می‌خوردم قبل اینکه بخوام ناهار یا شام بخورم ی لیوان یا دو لیوان آب می‌خوردم اشتهام گرفته میشد صبا هم نا آشتا ی لیوان آب جوش میخوردم

نمیدونم چراباورنکردم من ۸کیلولاغرشدم بدنم یکم شل شدایشون این همه لاغرکرده هیچی نشده

بله صد درصد شل میشه بدون ورزش ،وقتی ورزش نکنی چربیها تحرکی ندارن که آب بشن عضلات بدن چون غذا کم بهشون میرسه آب میشن و بدن شل میشه

یبارکی روزه بگیر حالا که میخوای زحمت بکشی😁

اخه من خیلی وزنم زیاده خیلی هم رژیم میگیرم لا غرمیشم ولی وزنم دوباره برمیگرده میخام تا عید نهار نخورم اخه شنیدم خیلیا میگن با نخوردن نهار لاغرشدیم

Heli
اخه من خیلی وزنم زیاده خیلی هم رژیم میگیرم لا غرمیشم ولی وزنم دوباره برمیگرده میخام تا عید نهار نخور ...

به هیچ وجه وعده غذاییتو حذف نکن من چند سال پیش سرخود رژیم گرفتم بدن کلی آسیب دید استخونام داغون شد چقدر طول کشید برگردم بحالت اولم که سرحال بودم حتما دکتر تغذیه برو

اخه من خیلی وزنم زیاده خیلی هم رژیم میگیرم لا غرمیشم ولی وزنم دوباره برمیگرده میخام تا عید نهار نخور ...

منم وزنم خیلی زیاده آسم دارم خیلی اذیت میشم نمیتونم دو قدم راه برم خفه میشم 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 

ببین اصولی بگیری برنمیگرده حذف وعده ی غذایی اشتباهه اینجاهرچی هم گفتن باورنکن بخداپارسال چن تارژیم مضخرف گذاشتن یکی رژیم بیسکوییت بودیکی رژیم اب میگفتن هیچی نخورین من بااینکه هیچیوحذف نکردم که به بدنم آسیب نرسه بازم ریزش موگرفتم

وزن جدید۶۰کیلو.....وزن هدف ۵۵✌