2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 97 پست
به سلامتی عزیزم من هفته بعد برام وقت سزارین گذاشتن برام دعا کن استرس دارم

منم هفته بعد برای سونو قلب میرم دعا کن قلبش تشویل شده باشه انشالله خوب میگذره استرس تداشته باش بسلامتی دوست عزیز

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخ نزدم ک 😂😂😂😂 مرسی عزیزم اره منم تعجب کردم ک مگ میشه بی حسی فقط تو سرم باشه واسه همین پرسیدم ...

وای نگو از تهوع که من ۵ ماه درگیرش بودم   خیلی وحشتناکه   اگر زشت نبود عکس میدادم از رد بخیه ام که ۲۸ روزه بببینی چقدر محوه  دردم ندارم  دیگه  از داخلم درد ندارم  پیش دکتر خوب بری  بخیه جذبی بزنه برات اصلا به مشکل نمیخوری   حتی دمر رو شکم میخوام  از بس تو بارداری نتونستم بخوابم  😁

ببین من سر شکم اولم مرتب به بهیار میگفتم برام شیاف میذاشت اصلا درد احساس نکردم سر دومی هم بهم مرفین ...

برای من کلا یه شیاف گذاشت و یه امپول زد ولی بشدت زخمم میسوخت انگار یه سماور اب جوش در خال قل قل خالی کردن رو شکمم بعدم نمیدونم چجوری بود تو ریکاوری رفتم جوری بدنم میلرزید فکم درد گرفت اینقدر دندونام خورد بهم بهشون گفتم من خیلی سردمه گفتن که نه سرما نیست حساسیت داری به اون داروی بیحسی واسه اونه کلا واقعا عذاب اور بود برام الان نمیدونم چم شده احساس میکنم اصلا تحمل ندارم دوباره اون مراحلو طی کنم حالا تو فکرشم نمیدونم پمپ درد بگیرم یا نه ؟ اخه از بیمارستان پرسیدم گفت چیز خاصی نیست یه سرمه توش مسکنه که هر دو ساعت یخوردشو میزنن بره تو رگت بدرد نمیخوره پول الکیه 

برای من کلا یه شیاف گذاشت و یه امپول زد ولی بشدت زخمم میسوخت انگار یه سماور اب جوش در خال قل قل خالی ...

عزیزم چقدر سخت منم لرزش رو داشتم تا ۲۴ ساعتم باهام بود و بعدش به صورت گردشی تا یه هفته یه قسمت بدنم دونه میریخت و خارش شدید داشت دیگه دکترم میخکاست کرتون بزن بهم خوب شدم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ورزشمو بخوامم نمیتونم قطع کنم چون ماماهمراه دارم حواسش بهم هست اناناس رو نشنیدم خوبه یا ن

اناناس برا بعد که زخمت زود خوب بشه خوب

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)