بچها مم ۲۳ سالمه دانشگام تموم شده یکی خیلی دوسم داره ولی سربازه شرایطش اوکی نیس ب خونوادم زنگزده ولی چون کار نداره مخالفن ۷ ماه دیگه سربازی داره هنوز و من خواستگار دارم تازه یکی رد کردم بخاطر اون پسره کارمند بود خونوادم خیلی عصبی آن از دستم میگن زندگیتو تباه میکنی همش الکی رد میکنی چیکار کنم 😭😭ولی من بهش قول دادم صبر میکنم تا سربازی تموم کنم نمیتونم وقتی ب نبودنش فکر میکنم حس خفگی میگیرتم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻🥴🫠از خواب چو برخیزم ،اول تو به یاد آیی🐓سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️
هنوز زوده بزار سربازی تموم بشه و ایشون یک شغل خوب پیدا کنن
موقعیت داره از دست میده
آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایونی که تو این سایتن، اگه صحبت یا دردو دلی دارید بیایین پیش خودم، با درخواست های دوستی بیخود، مزاحم دیگران نشویم🙏
ترسناکه ولی حس ششم میگه دست آخر بهش نمیرسی و با یکی دیگه و یه جای دیگه بعد از اون ازدواج میکنی
آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایونی که تو این سایتن، اگه صحبت یا دردو دلی دارید بیایین پیش خودم، با درخواست های دوستی بیخود، مزاحم دیگران نشویم🙏