2777
2789
از عید تاحالا نمیدونم چه مرگم شده دقیقا از دوران عید که کرونا گرفتم وسواس فکری گرفتم ازخودم بدم میاد ...

دقیقا عین من بعد این ک کرونا گرفتم این افکار و اضطراب اومد سراغم فک میکنم یکی از عوارضش باشه ک برای تعداد کمی اتفاق میوفته

خدایا همه چیو میسپارم به خودت..❤️

نمیدونم به نظر خودمم باید برم چون حالم واقعا خوب نیست شش ماهه یه خواب راحت نداشتم از جمع فراری هستم ...

اگه 6ماهه اینجوری هستی حتما یه فکری بکن واسه خودت گلم.. منطقی باهمسرت حرف بزن بگو بابا6ماهه عذاب میکشم خب بزار یک ساعت برم پیش روانشناس دیگه.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واس همینه که میگم منتظر هیچکس نباش!عزیزم اونا جدی نمیگیرن چون نمیدونن و نمیتونن درک کنن تو توی چه شر ...

خدا کنه حال روحیم خیلی بده بخدا اعتماد به نفسم رو ازدست دادم همش فکرو خیالای بد میکنم هی چند بار اومدم برم مشاور جور نشده از طرفی میترسم برم دارو اینا بهم بده همش خواب و کسلم کنه 

تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز...😇😇😇
دقیقا عین من بعد این ک کرونا گرفتم این افکار و اضطراب اومد سراغم فک میکنم یکی از عوارضش باشه ک برای ...

خدا باعث و بانی. این ویروس رو لعنت کنه من اینجوری نبودم بخدا

اگه 6ماهه اینجوری هستی حتما یه فکری بکن واسه خودت گلم.. منطقی باهمسرت حرف بزن بگو بابا6ماهه عذاب میک ...

فک میکنه خودمو لوس میکنم براش ولی بخدا اینطور نیست من واقعا حالم بده ولی نمیدونم چرا اطرافیان درکم نمیکنن

خدا باعث و بانی. این ویروس رو لعنت کنه من اینجوری نبودم بخدا

اره واقعا منم ادم سرخوش و شادی بودم اصلا خودمم باورم نمیشه

پیش روانپزشک رفتم یه سالی دارو مصرف کردم تو این مدت خوب بودم اما بعد قطع دارو باز علائم برگشت شایدم دکتر خوبی انتخاب نکردم.احتمالا این دفعه برم پیش مشاور یا روانشناس تا حداقل مشکلمو تشخیص بدن

خدایا همه چیو میسپارم به خودت..❤️

[QUOTE=256233518]اره واقعا منم ادم سرخوش و شادی بودم اصلا خودمم باورم نمیشه پیش روانپزشک رفتم یه 

منم میترسم برم دارو بده یا وابسته شم بهش یا بدترم کنه