2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از عید تاحالا نمیدونم چه مرگم شده دقیقا از دوران عید که کرونا گرفتم وسواس فکری گرفتم ازخودم بدم میاد همش اضطراب‌ دارم

شبا گریه میکنم و یه خواب خوش ندارم

شوهرم امشب گفت درد تو بی دردیه خوشی زده زیردلت

هیچ کس درکم نمیکنه حالمو نمیفهمه

تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز...😇😇😇
از عید تاحالا نمیدونم چه مرگم شده دقیقا از دوران عید که کرونا گرفتم وسواس فکری گرفتم ازخودم بدم میاد ...

عزیزم سعی کن ذهنتومشغول کنی،،، پیاده روی کن ورزش کن کتاب بخون... ذهنتو درگیر کار کن.. ب روانشناس مراجعه کن... علت اصلی اضطرابتو پیدا کن باخودت روراست باش از چه چیزی مضطربی یا میترسی.. دنبال حل اون باش

عزیزم سعی کن ذهنتومشغول کنی،،، پیاده روی کن ورزش کن کتاب بخون... ذهنتو درگیر کار کن.. ب روانشناس مرا ...

خودمم فک میکنم باید برم روانشناس ولی شوهرم مخالفه میترسم بخوام برم یهو اوقات تلخی کنه

از عید تاحالا نمیدونم چه مرگم شده دقیقا از دوران عید که کرونا گرفتم وسواس فکری گرفتم ازخودم بدم میاد ...

عزیزم واقعا فکر کردی اینجا مشکلت حل میشه؟تو حتما حتما نیاز به مشاور یا روانشناس داری،نمیخوام بگم افسردگیه اما حتی اگه اونم نباشه با توجه به اینکه حتی  اطرافیانت به خصوص شوهرت هم درکت نمیکنه ممکنه منجر به افسردگی بشه!تروخدا واس روح و روان خودت ارزش قائل باش،منتظر نباش کس دیگه به دادت برسه

عزیزم واقعا فکر کردی اینجا مشکلت حل میشه؟تو حتما حتما نیاز به مشاور یا روانشناس داری،نمیخوام بگم افس ...

چه میشه کرد آنقدر گاهی احساس خستگی ازاین حالت میکنم که دلم میخواد صبح بافراموشی بیدار شم به هرکی هم میگم دعوام میکنه یا مسخرم میکنه حتی مادر خواهرم خودم سعی کردم حالمو خوب کنم اما نمیشه چندروز خوبم باز بهم میریزم

خودمم فک میکنم باید برم روانشناس ولی شوهرم مخالفه میترسم بخوام برم یهو اوقات تلخی کنه

بهش بگو همونجور ک بدن وجسم مامریض میشه و احتیاج ب دوا و درمون داره روح ادم هم مریض میشه و احتیاج ب درمون داره... متاسفانه اسم روانشناس بد رفته توی جامعه ما.. مردم دوست ندارن بگن ما به روانشناس مراجعه داشتیم...اخرشبا ک گریت میگیره سعی کن کتاب بخونی ذهنت اروم میشه 

بهش بگو همونجور ک بدن وجسم مامریض میشه و احتیاج ب دوا و درمون داره روح ادم هم مریض میشه و احتیاج ب د ...

نمیدونم به نظر خودمم باید برم چون حالم واقعا خوب نیست شش ماهه یه خواب راحت نداشتم از جمع فراری هستم فقط توخونه آرومم 

ولی پیش مشاور هم برم باید یواشکی برم میترسم درد سر شه برام

چه میشه کرد آنقدر گاهی احساس خستگی ازاین حالت میکنم که دلم میخواد صبح بافراموشی بیدار شم به هرکی هم ...

واس همینه که میگم منتظر هیچکس نباش!عزیزم اونا جدی نمیگیرن چون نمیدونن و نمیتونن درک کنن تو توی چه شرایطی هستی!اگه میدونی شوهرت یا هر کدوم از اطرافیانت با این رفتارشون باعث میشن تو برای سلامتی روح و روانت اقدام نکنی پس اصلا لازم نیست از اول در جریانشون بذاری.ماشالا یه خانوم عاقل و بالغی ،خودت برو پیش مشاور!اصلا شاید تو همون جلسه اول بهت بگه که مشکل خاصی نداری ایشالا!