بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از عید تاحالا نمیدونم چه مرگم شده دقیقا از دوران عید که کرونا گرفتم وسواس فکری گرفتم ازخودم بدم میاد ...
عزیزم سعی کن ذهنتومشغول کنی،،، پیاده روی کن ورزش کن کتاب بخون... ذهنتو درگیر کار کن.. ب روانشناس مراجعه کن... علت اصلی اضطرابتو پیدا کن باخودت روراست باش از چه چیزی مضطربی یا میترسی.. دنبال حل اون باش
از عید تاحالا نمیدونم چه مرگم شده دقیقا از دوران عید که کرونا گرفتم وسواس فکری گرفتم ازخودم بدم میاد ...
عزیزم واقعا فکر کردی اینجا مشکلت حل میشه؟تو حتما حتما نیاز به مشاور یا روانشناس داری،نمیخوام بگم افسردگیه اما حتی اگه اونم نباشه با توجه به اینکه حتی اطرافیانت به خصوص شوهرت هم درکت نمیکنه ممکنه منجر به افسردگی بشه!تروخدا واس روح و روان خودت ارزش قائل باش،منتظر نباش کس دیگه به دادت برسه
عزیزم واقعا فکر کردی اینجا مشکلت حل میشه؟تو حتما حتما نیاز به مشاور یا روانشناس داری،نمیخوام بگم افس ...
چه میشه کرد آنقدر گاهی احساس خستگی ازاین حالت میکنم که دلم میخواد صبح بافراموشی بیدار شم به هرکی هم میگم دعوام میکنه یا مسخرم میکنه حتی مادر خواهرم خودم سعی کردم حالمو خوب کنم اما نمیشه چندروز خوبم باز بهم میریزم
خودمم فک میکنم باید برم روانشناس ولی شوهرم مخالفه میترسم بخوام برم یهو اوقات تلخی کنه
بهش بگو همونجور ک بدن وجسم مامریض میشه و احتیاج ب دوا و درمون داره روح ادم هم مریض میشه و احتیاج ب درمون داره... متاسفانه اسم روانشناس بد رفته توی جامعه ما.. مردم دوست ندارن بگن ما به روانشناس مراجعه داشتیم...اخرشبا ک گریت میگیره سعی کن کتاب بخونی ذهنت اروم میشه
چه میشه کرد آنقدر گاهی احساس خستگی ازاین حالت میکنم که دلم میخواد صبح بافراموشی بیدار شم به هرکی هم ...
واس همینه که میگم منتظر هیچکس نباش!عزیزم اونا جدی نمیگیرن چون نمیدونن و نمیتونن درک کنن تو توی چه شرایطی هستی!اگه میدونی شوهرت یا هر کدوم از اطرافیانت با این رفتارشون باعث میشن تو برای سلامتی روح و روانت اقدام نکنی پس اصلا لازم نیست از اول در جریانشون بذاری.ماشالا یه خانوم عاقل و بالغی ،خودت برو پیش مشاور!اصلا شاید تو همون جلسه اول بهت بگه که مشکل خاصی نداری ایشالا!