دوستان من یه مدت درد سینه داشتم رفتم سونو گفتن التهاب غدد لنفاوی هست و چیزی نیست گذشت حدودا یکساال ک من باز رفتم سونو بخاطره درد زیاااده سینه تقریبا ده روز پیش گفتن ک سینه چپم دوتا کیست داره ولی گفتن چیز خاصی نیست اول رفتم دکتر غدد واسم ویتامین eنوشت روزی یکی و البته ماموگرافی بعد برای اطمینان رفتم متخصص زنان دوتا قرص بهم داد مدروکسی پروژسترون و هیدروکلروتیازید ک من زدم تو نت قرص اولیه هورمون زنانس دومی هم واسه فشار خون بالاس اصن انگار ربطی ب مشکل من ندارن کسی تجربه ای داره؟همچین دارویی بهش دادن؟و اینکه من پیش چ پزشکی برم یکی میگه برو جراح سینه یکی میگه برو جراح عمومی خیلی نگرانم موندم چیکار کنم و اینکه مجردم و ۲۸ سالمه ماموگرافی رو بنظرتون برم ک دکتر غدد واسم نوشت خودم دودلم چون میگن ضرر داره
ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درد سینه و گاهی احساس سوزش تو سینه اگررر بزرگ باشه قابل لمس هم هست حس میکنی توده ای هست وقتی دست میزنی ولی واسه من جوری نیست کخودم بتونم تشخیص بدم کوچیکه
ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)