2777
2789
عنوان

کیست سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 16071 بازدید | 58 پست
آره عزیزم اول که فهمیدم کیست دارم رفتم سونو بعد پیش دکتر زنان  اون منو معرفی کرد پیش جراح داخلی ...

اهان مرسی عزیز ایشالا همیشه سلامت باشین ،منم باید بگردم ی دکترجراح خوب پیدا کنم ببینم چی میشه 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
پس ماموگرافیو برم والا من تو همین سایت خوندم گفتن خیلیا ک زیر ۴۰ سال بهتره نرن ماموگرافی واگرن خودم ...

منم ۳۰ سالمه کیست سینه دارم سابقه سرطان هم داریم

نگران نباش توکلتو بده به خدا

بنظر من با جراح سینه و داخبی هم مشورت کن واقعا ضرر نداره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم ۳۰ سالمه کیست سینه دارم سابقه سرطان هم داریم نگران نباش توکلتو بده به خدا بنظر من با جراح سینه ...

انشاءالله ک واسه شما هم مشکلی پیش نیاد ،، درسته حالا اول ی جراح عمومی پیدا کنم ببینم نظرش چیه امیدوارم چیزی نباشه ولی من با اینکه روزی یدونه ویتامین e میخورم بازم سینم خیلی درد میکنه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

انشاءالله ک واسه شما هم مشکلی پیش نیاد ،، درسته حالا اول ی جراح عمومی پیدا کنم ببینم نظرش چیه امیدوا ...

ممنونم عزیزم

نگران نباش کیست سینه اونقدر نگران کننده نیست شماهم خداروشکر بموقع متوجه شدی توکل به خدا ان شاءالله زود خوب میشیو دردت کم میشه عزیزم

احتمالا کیستت روی عصب قرار داره .میتونی درش بیاری

یلنی هیچ راه درمانی نداره؟قرصی ؟طب سنتی چیزی ینی همیشه دیگه هست😕

ممنونم عزیزم نگران نباش کیست سینه اونقدر نگران کننده نیست شماهم خداروشکر بموقع متوجه شدی توکل به خد ...

خدااااکنهههه فعلا هم خیلی  اذیتم هم خیلی نگران 

یلنی هیچ راه درمانی نداره؟قرصی ؟طب سنتی چیزی ینی همیشه دیگه هست😕

ببین عزیزم اصلا کیست ساده سینه بیماری محسوب نمیشه که درمان داشته باشه . فقط فقط اگر برای شخص آزار دهنده باشه مثل بزرگ شدن یا داشتن درد مث شما تنها گزینه در آوردنش هست .سراغ طب سنتی هم نرو 

میفممت درکت میکنم ولی خودت بهتر میدونی این نگرانیو استرس اصلا برای این مسئله خوب نیست

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ببین عزیزم اصلا کیست ساده سینه بیماری محسوب نمیشه که درمان داشته باشه . فقط فقط اگر برای شخص آزار ده ...

آهاااان ایشالا ک مشکلی پیش نیاره واسم 🙄

عزیزم ماموگرافی مگه برای بالای 40 سال نیس؟ 

من خودم سینم قرمز شده دکتر کرم داد گف اگ‌نره باید نمونه برداری کنی خیلی ترسیدم خیلی 

خیلی گریه کردم منم مجردم 22 سالمه 

چیکار کنم خدا خودش رحم کنه 

عزیزم ماموگرافی مگه برای بالای 40 سال نیس؟  من خودم سینم قرمز شده دکتر کرم داد گف اگ‌نره باید ...

میگن بالای ۳۰،۴۰ بری بهتره دقیق نمیدونم ولی در موارد خاص مثلا منکه سابقه خانوادگی دارم باید واسم انجام بشه 

عزیزم شما سینت درد داره؟؟؟میگن درد نشونه خوبیه ان شاءالله ک‌چیز خاصی نباشه و زود خوب بشی ولی پیگیر باش حتما هر قرمزی یا هرچیزی نشونه چیز بد نیست منکه نگرانم چون هم خالم هم مادربزرگم سابقه سرطان سینه داشتن واسه همون میترسم

عزیزم ماموگرافی مگه برای بالای 40 سال نیس؟  من خودم سینم قرمز شده دکتر کرم داد گف اگ‌نره باید ...

و اینکه سونو ننوشتن واست؟؟؟؟