2777
2789
عنوان

کیست سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 16071 بازدید | 58 پست
میگن بالای ۳۰،۴۰ بری بهتره دقیق نمیدونم ولی در موارد خاص مثلا منکه سابقه خانوادگی دارم باید واسم انج ...

ن خداروشکر سابقه سرطان سینه نداریم اصلاا

عزیزم تو رفتی ماموگرافی؟ 

منم رفتم دکتر نمیدونم خدا کنه از بین بره اون قرمزی خیلی نگرانم خیلی 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ن خداروشکر سابقه سرطان سینه نداریم اصلاا عزیزم تو رفتی ماموگرافی؟  منم رفتم دکتر نمیدونم ...

خب خداروشکر من واسم نوشته هنوز نرفتم گفتم اول ی جراح عمومی برم  ببینم نظرش چیه اونم میگه برو یا نه

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
نع فقط گف نمونه برداری  نمیدونم نمونه برداری سینه منظورش بود یا نمونه پوست  اخه اول سنو‌ ...

نمیدونم عجیبع واسه سینه کمههه کم اولش سونو میفرستن چطور ننوشته واست این حرفو زده

دکتر زنان رفتی؟  جراح عمومی خطرناکه؟  من خیلی میترسم

من هم غدد رفتم هم زنان ولی پرسیدم گفتن جراح عمومی هم بری خوبه میخام اونجا هم برم خیالم راحتتر بشه واگرن اون دوتا گفتن کیست سادس و چیزی نیست 

اخه دکتر پوست رفتم برا این قرمزی  برم دکتر زنان؟  خیلی نگرانم

اره عزیزم وقتی انقدر نگرانی برو معاینه بشی خیالتم راحت بشه فقط قرمزیه یا علائم دیگ داری ؟ ولی سنت کمه بعید میدونم چیز مهمی باشه نگران نباش 

اره عزیزم وقتی انقدر نگرانی برو معاینه بشی خیالتم راحت بشه فقط قرمزیه یا علائم دیگ داری ؟ ولی سنت کم ...

من قرمز شده سینم و خشکی یکم

بعضی وقتا هم درد دارم کم 

همین

اره 22 سالمه ولی چون گف نمونه برداری خیلی ترسیدم گریه کردم خیلی😑😢

گلم علایم کیست چیه؟ 

درد سینه و گاهی احساس سوزش تو سینه اگررر بزرگ باشه قابل لمس هم هست حس میکنی توده ای هست وقتی دست میزنی ولی واسه من جوری نیست ک‌خودم بتونم تشخیص بدم کوچیکه

درد سینه و گاهی احساس سوزش تو سینه اگررر بزرگ باشه قابل لمس هم هست حس میکنی توده ای هست وقتی دست میز ...

عزیزم ببین کلا سینه ی چیزای سفت داره درسته؟ توام حس میکنی ؟ 

میگن خوده بافت سینس غددچربی و غدد شیری 

وگرنه سینه داخلش که خالی نیس ؟ رگ هم داره 

اینا رو حس میکنی ؟

عزیزم ببین کلا سینه ی چیزای سفت داره درسته؟ توام حس میکنی ؟  میگن خوده بافت سینس غددچربی و غدد ...

اره ببین انقدی ساده نیست بنظرم ک خوده ادم بتونه متوجهش بشه معاینه نیازه شمام ایشالا نگرانیت بی مورده و با همون کرم خوب میشی هزارجور حساسیتو جوشو اینا هست ی قرمزی دلیل بر چیز بدی نیست حتما

اره ببین انقدی ساده نیست بنظرم ک خوده ادم بتونه متوجهش بشه معاینه نیازه شمام ایشالا نگرانیت بی مورده ...

ان شاء الله که همینجوری باشه خوب بشه 

خیلی نگرانم کرده خیلی 

توروخدا دعاکن عزیزم 

منم دعات میکنم سالم و سلامت باشی 💚

ان شاء الله که همینجوری باشه خوب بشه  خیلی نگرانم کرده خیلی  توروخدا دعاکن عزیزم  ...

حتمااا

انشاءالله چیزی نیست و زود بدون دردسر خوب میشی🙏🙏