2777
2789
عنوان

ترسناک🥵😈

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 54 پست

یادمه وقتی نخ لبش کنده شد دیگه نمیخندید دلم نمی‌خواست اون عروسک رو به کس دیگه ای بدم 

اما فکر میکنم الان گوشه افتاده تنها تاریک شاید چشای شیشه ایش کنده شدن دیگه کسی نیست مراقب پنبه هاش و لباسش  باشه و اون عروسک دیگه به کسی نکاه نمیکنه تا یکی رو یپدا کنه 

یادمه وقتی نخ لبش کنده شد دیگه نمیخندید دلم نمی‌خواست اون عروسک رو به کس دیگه ای بدم  اما فکر ...

چرا بعضی عروسک ها انگار جوون دارن؟

من از بعضی از عروسک ها میترسم نگاهشون انگار ی جوریه

در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه مادر بزرگت و نگشتی ک پیداش کنی؟

فکر میکردم عروسک من رو هم اوردن ولی نبود حتی یه روز هم رفتم اونجا ولی بازم نبود 

شاید توی انباری افتاده اونجا الان پر از سوسک و...

دیگه کسی کنارش نمیخوابه کسی بغلش نمیکنه فکر کنم عروسکم دیگه به اون اوضاع عادت کرده 

فکر میکردم عروسک من رو هم اوردن ولی نبود حتی یه روز هم رفتم اونجا ولی بازم نبود  شاید توی انبا ...

🙂💔

در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو
ببین واقعا خونه ماهم خیلی انرژی منفی داره با اینکه نوسازه ولی ی جوره 😰

من خداروشکر خونمونو عوض کردیم دیگه چیزی ندیدگ ولی از صدای پا و صدای نفسای سنگین و حتی یه روز یکی دنبالگ کرد چیزی نمونده بود با مخ بخورم زمین و یا سکته هم بکنم و هجوم حشرات روانیمون کرده بود 

من خداروشکر خونمونو عوض کردیم دیگه چیزی ندیدگ ولی از صدای پا و صدای نفسای سنگین و حتی یه روز یکی دنب ...

وای 😰😰😰

کاش میشد ماهم خونمون رو عوض میکردیم وحشتناکه نصف شباش 😭😭😭

چرا بعضی عروسک ها انگار جوون دارن؟ من از بعضی از عروسک ها میترسم نگاهشون انگار ی جوریه

احساس میکنم واقعا جون داشت با هم غذا می‌خوردیم کسی طرف عروسک من نمی‌رفت چون میدونستن که زشته زیاد هم ناز و خوشگل نبود 

احساس میکنم واقعا جون داشت با هم غذا می‌خوردیم کسی طرف عروسک من نمی‌رفت چون میدونستن که زشته زیاد هم ...

ولی ترسناک بوده ها نمیترسیدی ازش؟

من توی ذهنم زندش کرده بود بهش جون دادم 

میزاشتمش توی کیفم و توی مدرسه یواشکی می بردمش 

یواشکی در کیفم رو باز میکردم به چشای شیشه ایش نگاه میکردم تنها نبودم و بعد در زیپ کیفم رو میبستم

وای 😰😰😰 کاش میشد ماهم خونمون رو عوض میکردیم وحشتناکه نصف شباش 😭😭😭

متاسفانه من تنها هم نمیتونم تو یه اتاق بخوابم یهو میدیدی وقتی بیدار بودم یه پیرزن مینشست پشت سرم میخواست با ناخون چشمامو دربیاره محکم که چشامو میبستم میومد رو سینم مینشست و خفم میکرد هرچقدرم جیغ میزدم بیشتر صدام خفه میشد برا همین باید حتما یکی کنارم بخوابه نزدیکم که اگه دوباره همچین تجربیاتی رو کنم پاهام یا دستام  برسه بتونم بیدارکنم کسیو تا رهام کنه

متاسفانه من تنها هم نمیتونم تو یه اتاق بخوابم یهو میدیدی وقتی بیدار بودم یه پیرزن مینشست پشت سرم میخ ...

پیش دعا نویس نرفتی؟

ولی ترسناک بوده ها نمیترسیدی ازش؟

اره مال سیسمونی من بود و توی چند سال دستش کنده شده بود دکمه هاش هم داشتن جدا میشدن خیلی قدیمی بود خیلی و قیافه ی جالبی نداشت مثل عروسک های امروزی نبود ترسناک بود و این باعث میشد کسی نخواد به عروسک من دست بزنه 

توی تاریکی اتاق های قدیمی و یا توی حیاط میبردمش و باهاش حرف میزدم 

میبردمش بالای پشت بوم و وقتی هواپیما رد میشد بهش میگفتم که یه روزی پولدار میشم و من و تو سوار هواپیما میشیم و میریم توی اسمون

شب ها وقتی کنارش بودم نمی ترسیدم خیلی دوستش داشتم 

ولی دیگه خبری ازش نیست معلوم نیست اصلا شاید دیگه نابود شده تکه پاره شده و کسی که با اسباب بازی های دکتری اونو خوب کنه و ادای دکتر ها رو در بیاره💔