2777
2789
عنوان

بیماری بچه

23347 بازدید | 9 پست

سلام. وقت همگی بخیر. کسی تا حالا به بچش قرص فارینات ۲۵۰ داده؟ دخترم یه ماهه گلوش چرک داره و تب میکنه کلی آنتی بیوتیک ها ی مختلف خورده فایده نداشته امشب دکتر این قرص رو داده هر۱۲ ساعت بخوره... 

چندسالشه؟چیا دادی؟

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داخل ۷سال شده... اولش سفیکسیم ۱۰۰. بعدش آزیترومایسین. بعد آموکسی سیلین...

بزرگه که من بچمم مقاومت داره لین ویروس جدید دیر خوب میکنه نترس دورش باید تموم بشه انتی بیوتیک من زتروکم دویست دادم چهارتا هنوزم بینی داره طول میکشه ولی بهترینش زترومکسه کرونه ولی باید سه تا راخت ازش بخری بدون نسخه نمیدن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
بزرگه که من بچمم مقاومت داره لین ویروس جدید دیر خوب میکنه نترس دورش باید تموم بشه انتی بیوتیک من زتر ...

دوره اش یعنی چه مدته؟ بچه ام دیگه غذاش فقط دارو شده خیلی ضعیف شده. آخه دارو هم توی بازار نیست. دیشب دکتر از داروخانه ها سوال میکرد که فلان داروها رو دارین؟ آخه بنویسه و نتونی پیدا کنی... دیگه علاوه بر تب بر و اسپری بینی و این چیزها، چند تا دارو توی یه نسخه دیگه نوشت که هرکدوم رو گیر آوردی بخر بیار بهت بگم... خیلی گشتم از بینشون فارینات رو پیدا کردم... دکتر گفت این رو بجای آنتی بیوتیکی که میدادی روزی ۲بار بده

دوره اش یعنی چه مدته؟ بچه ام دیگه غذاش فقط دارو شده خیلی ضعیف شده. آخه دارو هم توی بازار نیست. دیشب ...

تهرانی؟

دوره اش یعنی چه مدته؟ بچه ام دیگه غذاش فقط دارو شده خیلی ضعیف شده. آخه دارو هم توی بازار نیست. دیشب ...

من دوهفته شد ولی آبریزش پدر منو بچمو درآورد الان خبلی کمتر شده

ببین اگه رو تخت می خوابه یا رو هرچی دما خونت سرد یه پتو خز دار یا از این ژله ای بنداز زیرش بعد بزار بخوابه بگو روشم بکشه حتی اگه عرق کرد فقط سرشو نبره زیر پتو مسکن بده،من اللن بگم مردم‌ منو‌ میخورن من آنتی بیوتیک دو سه روز اول ساعتی نمیدم هر سه چهار ساعت تند تند میدم مسکن نمیدم معدشو پر نمیکنم سرماخوردگی پلارزین کیدز این سری دادم تاثیر نداشت کوریزان بهتر بود،وقتی تب داره عفونت داره خب سه چهار روز عفونت درمان میکنم بعد بهتر به سرماخوردگی دادنش میرسم به بچه غذا اصرار نکن من ادم بزرگ‌خدا شاهد هرچی بگی تا میخورم چسطش حالم بد میشد سیر میشدم حالا من دارو یهو قطع کردم دیفن میخوردم من،خلط بد نیست میاد بیرون عفونتش،ولی تا دلت بخواد منو‌ بچم چرت خوردیم من هندونه و انگور خوردم جدیدا بدنم رو پنیر شور ارومم میکنه و خوب یه نست کن،بچمم رانی اینا خورد فقط با نون خالی بعدا مولتی ویتامین میدی اشتهاش زیاد میشه میخوره نترس،یه لیوان اب حوش‌بریز بعد تو لیوان اندازه نصف قاشق نعنا خشک بریز رنگش عوض شد بده بخوره نخورد بریز تو سوپ این اب نعما عالیه اگه روزی دوتا بخورن ،پیاز تند بده بخوره نمیخوره هر روز سوپ بزار با حجم کم پیاز دوتا سه تا پیاز رنده کن توش تو سوپ برنج پخته شده سه تا قاشق بریز چون میگی چیزی نمیخوره جون بگیره جو بریز ،اگه میبینی سوپتم نمیخوره عصاره مرغ و برنج بخر سه تا بنداز توش سه تا مرغ یا برنج بهو شش تا نریزی بدمزه میشه،اگه تهرانی تهرانسر زتروکم داره زترومکس هست ولی گرونه همون آزیترومایسینه ولی شرلت به دکترش بگو زتروکم پنج تا بنویسه دو نه ای بیست و یک با کسی داری بگو ادرس دقیق تربگم برن ازش بخرن برات بفرستن،دعا نور براش بخون تبش قطع بشه ایشاالله نعنا معجزه میکنه براش،اگه میدونی چی میخوره شکمش کار میکنه بهش بده یخورده دفعش کنه عفونت

سلام شما با دادن این قرص از شر عفونت بچه تون خلاص شدید؟

من اون سال بچم کلاس اول بود و بشدت مریض میشد. یه دکتر متخصص دیگه که بردم گفت تا فصل پاییز و زمستون هست و بچه مدرسه میره همینه. دیگه واقعا هم همین بود. تا خوب میشد و برمی‌گشت مدرسه دوباره مریض میشد.

اینقدر که اسپری دهانی هم بهش داده بودن چون انگار تبدیل به آسم خفیف شده بود. خیلی دوره وحشتناکی بود. 

الان یه تجربه کسب کردم. بچه وقتی دیدی یه کم بی‌حال شد و درحال مریض شدنه شروع کن به تقویت بچه. آبمیوه،میوه  سبزیجات،سوپ و غذاهای مقوی بده. شربت تقویتی و ویتامین سی . و استامینوفن. قرقره کردن آب نمک.

من از این روش استفاده میکنم و جلوی شدت گرفتن و حادشدن رو میگیرم.