2777
2789
عنوان

عسلم

83 بازدید | 8 پست

پارسال سه کیلو عسل خریدم دو کیلوشو خوردم به عنوان صبحانه ولی یک کیلو ازش مونده بود شکرک زده بود خیلی ناراحت بودم چون من عسل شکرک زده دوس ندارم نمیدونستم چکارش کنم چند روز قبل رفتم مغازه لبنیاتی پنیر بخرم گفتم بزار یه سوال در این مورد بپرسم گفتم آقا عسلی که شکرک بزنه تقلبیه من یک کیلو دارم اینجوری شده گفتش نه جانم اگه شکرک نزنه باید شک کنی که تقلبی باشه حالا یه ترفندی یادت میدم عسلتو بزار یه جای گرم مثلا پشت بخاری چند روز بمونه برمیگرده به حالت اولش منم همین کارو کردم الان عسلم مثل روز اولش شده وای که چقد ذوق کردم با این اتقاق کوچیک خیلی خوشحالم عجب عسلی شده چقدر خوشم میاد از این ترفندا بلد باشم...

یا من یعلم ضمیر الصامتین...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کردم ازونایی هستی که فاز نصیحت برداشتن😂

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان (بفهم دیگه!)