2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112422 بازدید | 1797 پست

من کوچیک بودم اول بودم

دوران نوجوانی و تا 22  سالگی دوم بودم از بعدش دیگه به خودم رسیدن و برا خودم خرج کردن رو یاد گرفتم و الان دوباره اول هستم 

باید یاد بگیری چه پوشش و ارایشی و لباسایی بهت میاد همونا رو انجام بدی و باید مستقل بشی و کار کنی تا بتونی برا خودت خرج کنی و حالتو خوب کنی 

اونایی ک‌میگن خواهرمون کوچکتر و خوشگلتر خواستگار بیشتر دارن  مطمئنم شما مث اون به خودتون نمیرسی ...

مساله اینجاست که قرار نیس همه برون گرا باشن دیا به آدمای آروم ساکت و درون گرا هم نیاز داره 

خیلی از رشته ها هستن که آدمای درون گرا با تمرک بهتری میتونن توشون کار کنن و موفق باشن 

منظور اینکه این اخلاق یه اخلاقه بد نیست و اتفاقا جزو حسن های یه نفره و اینجوری راحتتر و شادتره  

نمیدونم چرا یه ایراد میبیننش خیلیا 

اما بحث به خود رسیدن برا خود خرج کردن و شیک بودن و ارایش رو بله قبول دارم یه دختر شاد باید اینا رو داشته باشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماکه سه تاخواهریم اونی که ازهممون معمولی تربود بزرگ شد ویادگرفت بخودش برسه خیلی نااز شده خیلی خواهر ...

دقیقا دلم خواست ببینمت مخصوصا بخاطراونجایی که نوشتی دیگرون میگند به خوشگلی من ندیدند اگه دوست داشتی درخواست دوستیم راقبول کن وعکس بده راستی الان بزرگ شدی طبیعی خوشگل شدی یا کاری کردی، البته ازنظرمن همه زیباند وزیبایی سلیقه ای هست واقعا، بعد خواهرت چی؟

چه فایده ای داره خوشگل باشی و فقیر باشی حسرت همه چیز توی دل آدم میمونه آدم یکی پول داشته باشه یکی بخ ...

سوال بدی از کائنات پرسیدی و اونام جوابتو دادن.حالا از کائنات بپرس چطور بعضیا از بدهی خلاص میشن و دوباره خوشبخت و پولدار میشن؟ 

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
من کوچیک بودم اول بودم دوران نوجوانی و تا 22  سالگی دوم بودم از بعدش دیگه به خودم رسیدن و برا ...

آفرین من خوشکلم ولی اصلا اصول لباس پوشیدن و ب خود رسیدن رو ندارم چجوری یاد بگیرم؟

وزن فعلی۵۵💙هدف اول ۵۸💚هدف دوم ۶۰💜هدف سوم6۳💛
سوال بدی از کائنات پرسیدی و اونام جوابتو دادن.حالا از کائنات بپرس چطور بعضیا از بدهی خلاص میشن و دوب ...

خیلی پرسیدم عزیزم امیدوارم خدا کمک کنه کسی که همسرم ضمانتش شد پولامون و برگردونه هرچند که اون پول الان ارزشش خیلی کمتر شده 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

سوال بدی از کائنات پرسیدی و اونام جوابتو دادن.حالا از کائنات بپرس چطور بعضیا از بدهی خلاص میشن و دوب ...

آیا واقعیته؟ یعنی من الان درمورد چیزایی که آرزودارم فکرکنم واقعیت پیدامیکنه؟ چقدرطول میکشه ؟ شماخودت چیزی امتحان کردی 

خیلی پرسیدم عزیزم امیدوارم خدا کمک کنه کسی که همسرم ضمانتش شد پولامون و برگردونه هرچند که اون پول ال ...

انشالله خدا کمکتون عزیزم.چیزای خوب زندگیتو پیدا کن و بابت اونا شکر کن.زوم نکن رو مشکلاتت اصلا ذهنتم گرفتارشون نکن

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
آیا واقعیته؟ یعنی من الان درمورد چیزایی که آرزودارم فکرکنم واقعیت پیدامیکنه؟ چقدرطول میکشه ؟ شماخودت ...

والا چی بگم عزیزم.این بحث گسترده ایه.اگه علاقه داری با تفکراتت ب خواسته هات برسی وارد قانون جذب بشو و مطالعه کن.

اول باید فرکانست تقویت بشه.فکرتو بتونی کنترل کنی.افکارت مثبت و درست بشه.تمرینهایی ک میگن رو انجام بدی تا کم کم که فرکانست  اوکی شد اونوقت میتونی تبدیل به یه مغناطیس ارزو بشی.باید یاد بگیری چجوری تمرکزت فقط روی خواسته هات باشه