2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112423 بازدید | 1797 پست

چه فایده ای داره خوشگل باشی و فقیر باشی حسرت همه چیز توی دل آدم میمونه آدم یکی پول داشته باشه یکی بخت و اقبال من همسرم خوبه خدارو شکر ولی چه فایده ای پول نداریم ورشکست شده... قبلاً به همسرم میگفتم چطور میشه آدما اینقدر فقیر و محتاج میشن چرا یک کاری نمیکنن پولدار بشن و این که خدا سرم آورد همسرم ورشکست شد و هرکاری میکنیم بدهی تمومی نداره.. اگه خواهرتون پول نداشته باشه تیپ بزنه باور کن هیچ کس نگاه نمیکنه بهش چون میدونم 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلیییییی خوبه خوشگل باشی ب نظر من بهترین نعمت خدا زیبایی و قد بلند  که من محرومم ازش😊

سلام !

اما همین صداقت و قدرت بیان احساسات واقعی میدونی که کار هیچ خوشگلی نیست؟❤️

ماکه سه تاخواهریم اونی که ازهممون معمولی تربود بزرگ شد ویادگرفت بخودش برسه خیلی نااز شده خیلی خواهر وسیطیم که ازمادوتا خوشگلتر بودازنظربقیه چون سفید وتپل بود حتی تومدرسه ام معلممون به خواهرم گفته بودکه من که خواهربزرگش بودم چقدزشتم وخواهرم قشنگتره منم خیلی سبزه بودم ولی بعدکه جوون شدم خیلی جذاب خوشگل شدم حتی بحدی که خیلیا مبگفتن تاحالا به خوشگلی من ندیدن خلاصه الانم خوشگلم ولی چون توبچگی زیادمورد توجه نبودم اعتمادبنفسم له شد الانم بااینکه خیلیا میگن خوشگلی ولی حال دلم خوب نیس 

بنظرم توزندگی فقط بایدبه بچه هامون اعتمادبنفس بدیم اکثریت زشتا بزرگ میشن اتفاقا خوشگل میشن ولی اعتمادبنفسشون که مهمترین چیزه درست نمیشه همش دنبال تاییددیگرانن

منم سبزه هستم...خواهرم سفید بود خاستگار داشت و رفت...من موندم مجرد ..

خواهرمنم سبزه هست انقدددد خاستگار خوب داشت که نگو

من سفیدم دوسه تا خاستگار عوضی داشتم فقط🤣

خاستگار واقعا به شانسه

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

من الان هیچی ندارم...چن ساله

ان شالله یه دونه خیلی خوبش میاد😍

دنیای اطراف رو نگا کن؟

مگه فقط خوشگلا ازدواج کردن؟

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

خواستم بهت بگم که مطمئنا تو خیلی زیبایی. اصلا 99 درصد دختر ها به اندازه کافی زیبایی دارن به شرط این که اعتماد به نفس داشته باشن و خودشونو با این مدل های ساختگی که نماد زیبایی معرفی می شن مقایسه نکنن. تو هم خودت رو با خواهرت مقایسه نکن. سنی هم نداری که بخوای نگران کم بودن خواستگارهات باشی. اینم در نظر بگیر که هر کس می خواد معرفی کنه تا خواهر بزرگتر هست ایشونو معرفی می کنن. تعدد خواستگار هم چیز مهمی نیست مهم کیفیتشه اونم همون یه نفری که می خوای باهاش ازدواج کنی. بقیه شون بیشتر یه روند فرسایشی هستن. ان شاالله تو هم در زمان مناسب ازدواج خیلی موفقی داشته باشی. الان تمرکزت رو بذار روی انتخاب هدف درست و تلاش برای رسیدن به اون و البته کار کردن روی شخصیت و اخلاق و افکار خودت. چیزایی که برخلاف ظاهر واقعا دستاورد و هنر خودت و حاصل تلاش خودت باشن.

در مورد انتخاب چادر هم خب یه انتخاب شخصیه. اگه به باور رسیدی و می خوای به دستور خدا عمل کنی راه های مختلف برای پوشش و داشتن حجاب کامل هست که چادر عالی ترینشه ولی اگه الان سختته می تونی شکل های دیگه هم محجبه باشی. بین خودت و خداست بنشین و تصمیم بگیر.

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد   ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست