2777
2789
عنوان

خوشگل بودن چقدر خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 112423 بازدید | 1797 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماکه سه تاخواهریم اونی که ازهممون معمولی تربود بزرگ شد ویادگرفت بخودش برسه خیلی نااز شده خیلی خواهر ...

آره دقیقا اعتماد به نفس از بچگی خیلی مهمه واقعا الان من حال روحیم مثل شماس با وجود تعریفایی که هز چهرم میشه ولی خودم نه چهرمو ددست دارم نه حال روحیم خوبه 

🌌

یه چیزی بگم استارتر؟؟؟ 

من خیلی خوشکلم همه چیم به اندازه هرجاهم بیرون میریم ازم تعریف میکنن اوووم اگه فروشگاهیم بریم بدون معطلی میگن بیا مدلمون شو 

اوایل فکر میکردم خوشکلی همهچیزه اما الان که سطح مطالعه و عزت نفسم رفته بالاتر ارزشهام عوض شده 

ببین تو اگه حتی خوشکل نباشی اما سطح جایگاه اجتماعیتو ببری بالاتر بیشتر تو توجهی 

خوشکل بی سواد چه فایده

دیدی تو پیج خانم دکترا حتیاگه زشتم باشن چقدر تعریف تمجید میکننشون؟؟ 

و اینکه خوشکلی یک ملاک مشخص نداره گلم

یه چیزی بگم استارتر؟؟؟  من خیلی خوشکلم همه چیم به اندازه هرجاهم بیرون میریم ازم تعریف میکنن او ...

بله عزیز حرفتون کاملا درست و زیباس👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻💛🌼

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
سلام! خوشگلی با زیبایی خیلی متفاوته، البته عذر میخوام ازت خانوومی خوشگل،ولی فکر کنم شما منظورتون ز ...

جدی😐

واقعا فرق دارن مگ یکی نیستن من فک میکردم کاملا یکیه مگ میشه فرق داشته باشه 

میشه فرقشو بگین 

و کدوم بالاتر بهتره یعنی وقتی میگن زیبایی بالاتر از خوشگلی؟ 

میوو
مگه چند سالتونه .خدا بزرگه همیشه

35 سالمه. 

خدا بزرگِ. قربونش برم. شکی نیست. 

اما هر چیزی به وقتش قشنگِ. و حس داره. 

عروسکی که توی 6 سالگی ادم آرزشو داره. توی 21 سالگی نه تنها هیچ ذوقی نداره بلکه براش فقط بوی حسرت میده. 

هر چیزی به وقتش ارزش داره و قشنگ🙏

35 سالمه.  خدا بزرگِ. قربونش برم. شکی نیست.  اما هر چیزی به وقتش قشنگِ. و حس داره.  ...

درسته ولی به نظرم بعضی چیزا دست خود آدم نیست ممکنه کسی که مورد نظر آدم تا یه سنی نیاد یا سر راه آدم قرار نگیره.

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

من معمولی و خودمو همیطور دوس دارم ..ولی اینجا یه تعریفی از خوشگلی میدن ک‌فک‌میکنم حور پرین .. وقتی عکس میزارن میبینم متوسطن.. چون دوز اطرافم تو فامیلام دخترای خیییلی خوشگلی دیدم‌ ک به زیباییش تو نی نی سایت یا حتی تو خیابون ندیدم 

اونایی ک‌میگن خواهرمون کوچکتر و خوشگلتر خواستگار بیشتر دارن  مطمئنم شما مث اون به خودتون نمیرسین تیپ خوشگل نمیزنین اعتماد بنفستون انریژبتون کمتر و احتمالا همه محجبه  و ارومتر هستین .. والا تو فامیل ما همه اونا ک ای مشخصاتو دارن موندن و روز به روز افسرده تر ولی اونا ک‌کوچکترن مث همی خواهر اسی کار نداره مدام خرج میکنه به خودشون میرسن  سر شار از انرژی و سر زبون دارن وو .. همیشه خواستگار دارن و جای خوبی ازدواج کردن.. خودتون تغیر بدین