2777
2789
عنوان

شما بودید میرفتید پیششون بنشینید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 34 پست

میرفتم دادگاه شکایت میکردم میگفتم این اقا اصلا حواسش ب من نیست باهمون دلایلی کا نوشتی 

بعد میگفتم احساس ترس دارم از اینده 

حق وحقوقم رو میخوام (ارث)

بعدشم طلاق بچه پیش خودم چون میگی شوارم روانیه 

خواهرشوهر وجاری وکل طایفه شوهر ب یه ورم 

دلم گرفتع👩🏻‍🦯
خب چطو شده کع اعتمادش نسبت بهت رفته و اموالش زده به نام کسه دیگه؟؟

بیمار بود از اول 

از من مخفی کردن 

اینکارو کردن تا اگه من روزی فهمیدم بیماریشو ، و مثلا خواستم برم، چیزی دستمو نگیره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نکن این کار رو ...

شما که اینهمه گذشتی ایندفعه رم گذشت کن ولی به خواهرش بگو بگو چقدر نگران اینده دخترتونی بگو حداقل یه خونه هم ندارم نمیدونم اینده من و دخترم چی میشه... بزار شوهرت خوشحال باشه دیدی که خودشم گفت شرمندته و تز اوضاعش ناراحته شما خیلییی خانومی کردی خیلیییی صبر کردی گلم ان شاالله اجرت رو خدا با خوشبختی دخترت بهت برگردونه

برای مادرشدنم یه صلوات ازته دلت میفرستی؟

نه عزیزم..به قول خودت ببخشید البته ایشون بیماره..ولی شما سالمی 👌بزار مهمون بیاد کنار هم حداقل چند ساعتی رو خوش باشین بعدا شاید بتونی سر همین مهمونی خواهرش خواهر یا برادرت خودتم دعوت کنی😉خلاصه ک اعصاب خودتو داغون نکن🤗

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

دقیقا عین اینا رو بدون کم و کاستی شوهر من با من میکنه ولی برلی این که جو خونم سنگین نشه و شر درست نشه بخاطر بچم وقتی اونا میان اصلا پیششون نمیشینم همش تو اشمز خونه خودمو مشغول میکنم یک کلمه حرف نمیزنم سر سفره نفر آخر میام دو تا قاشق سالاد میخورم و میرم یعنی بی محلی کامل بدون اینکه تابلو بشه و جنگی بشه 

عزیزم نکن این کار رو ... شما که اینهمه گذشتی ایندفعه رم گذشت کن ولی به خواهرش بگو بگو چقدر نگران ای ...

خیلی ممنون از دعای خیر و زیبات عزیزم ، در حال حاضر تنها نگرانیم دخترم، سلامتیش و آینده شه ، به امید اون روز🌺🌺🙏🙏