2777
2789
عنوان

شما بودید میرفتید پیششون بنشینید؟؟

1271 بازدید | 34 پست

شوهرم بیماریه روانیشو بهانه کرده ، و هرررر کاری دلش خواست انجام میده، احساسات و نیازهای منو نادیده گرفته، رابطه نداره، حتی یه بغل یا بوسه ی ساده، یا دستمو بگیره، بشینه کنارم، حرف بزنه، اتفاقات و برنامه های روزمره شو تعریف کنه برام، هیییییچ، واقعااااا هیچ ارتباطی با من نداره، تمام فکر و ذکرش خانوادشن ، بخاطر اونا حتی به بچه ی خودش محل نمیده، کل اموال و داروندارشو داد به اونا بیخبر ازمن، تا به من چیزی نرسه، نه خونه نه ماشین نه پس انداز هیچی نداریم ، فقط مخارج روزمره ی زندگیمونو تامین‌میکنه ،همین 

منم همیشه تنهام ، مهمون میاد، مهمون میرم، موقع اسباب کشی ، خرید، مسئولیتهای خونه و بچه ، همه و همه با منه

اصلا براش اندازه ی سره سوزن اهمیت ندارم، حس تنفر رو بهم انتقال میده با رفتارش ، 

امروز یهو خوب شد، شیرین زبون شد، مهربون شد ، حرف میزد!!!! نگو خواهرش میخواست بیاد! داشت خَرَم میکرد که خواهرش اینارو تحویل بگیرم 

منم گفتم امروز کار دارم ، زنگ زد گفت فردا بیاین 

انقدر میخواست خرم کنه که بعد چند ماه پیشنهاد داد بریم خونه ی پدرم که کاااااش پام میشکست و نمیرفتم( تاپیک قبلیم توضیح دادم)

الان هنوز باهام خوبه ، در حال خر کردنمه

میخوام فردا که خواهرش اینا اومدن بمونم تو اتاق ، کاری که خواهرش با من کرد ، کاری که خودش میکنه وقتی نیاز دارم به حضورش 

میخوام بمونم تو اتاق و بیرون نیام 

کار درستی میکنم بنظرتون؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اینکارا ینی چی همه باید بدونن مشکل دارید بمونم اتاق چیه توروخدا اینجوری نکنید بچه هاتونم یاد بگیرن این سبک مهمون نوازی رو

آن چیز که قسمت توست از کنارت نخواهدگذشت🕊️🤍

خب آخر این زندگی چی میشه ؟ ‌هدف چیه ؟ اینکه شوهرت بفهمه و پشیمون شه ؟ اصلا و ابدا محاله که بفهمه یا پشیمون بشه 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

شوهرم منم همینه

با این تفاوت ک ب بچم بها میده

من که دیگه بریدم ازش واقعا دیگه توان جنگیدن ندارم

شرایط طلاقم ندارم

تصمیم گرفتم که واقعا بود و نبودشو تو زندگی ما دیده بگیرم

هیچی ازش نخوام

کاریش نداشته باشم

جز زمان ضروری حرف نزنم

زنگش نمیرنم چیزی بخوام پیامک

حتی الانم نیومده و ی بارم زنگ نزدم کجاس چون بی اهمیته برام ‌‌ک کجاس و با کیع

خودم بسم پشتوانه ی قلب خسته ‌‌م