2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره حتی خیلی از نوابغ تو رشته های مختلف از سنای بالا فعالیتشون رو آغاز کرد و پله های پیشرفت رو سریع تر از حالت معمول طی کردن چرا که نشه  

دوستت دارم، چون وقتی خیلی جوون بودم و خام...تو بهم توجه کردی...بدون اینکه تظاهر کنی...تو درهایی به روی تموم چیزایی که دوست دارم رو گشودی! 

اول باید تصمیم بگیری کلا مقایسه و گذشته رو فراموش کنی.و فقط شروع کنی و تلاش کنی به یادگیری تخصصی یک حرفه.چون الان زیاد مدرک تحصیلی مهم نیست‌مهم دوره ها و تخصصهاتونه.و بعد شبا که میخواین بخوابین.فکر کنین که این روز کاراتون مفید بوده یا نه.خودتونو با روزتون مقایسه کنین نه باادمها و دوستان و اشتباهات گذشته.

منم یه مادرم ...

این حرف منو به عنوان خواهر دلسوز اهمیت بدین.

دنبال دانشگاه و اینا نباشین.

اول تصمیم بگیرین میخواین چیکار کنین و بعد بدون ترس از دیر شدت و حرف مردم برین و اونو حرفه ای یاد بگیرین و دوره هاشو بگذرونیم.اینجوری یکی دوساله شما برای خودتون تو اون زمینه کسی میشین.

منم یه مادرم ...

یادت باشه استارتر عزیز 

یه باغبان می‌تونه تصمیم گیری کنه که چی واسه رشد بهتر هویجا لازمه ولی یه انسان هیچ وقت نمیتونه صلاح یه انسان دیگه رو درک کنه

دوستت دارم، چون وقتی خیلی جوون بودم و خام...تو بهم توجه کردی...بدون اینکه تظاهر کنی...تو درهایی به روی تموم چیزایی که دوست دارم رو گشودی! 
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز