2777
2789

من تازگی ژنوبیوتیک گرفتم خیلی راضی ام 

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی بستگی یه نوع جنس پوست دارد مثلا سان سیف من میزنم خوبه اما یه بار خواهرم زد زرد شد رو پوستش و ...

من جدیدا اینطوری شدم که زردمیشه🤦🏻‍♀️

برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱
اره لدورا خوبه تازه صد لک ام هست  چند تا لک ریز زیر چشم مامانم بود کامل رفع شده  مارک شن ...

والا من دارم خیلی مضخرفه

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
آره من اصلا پنکیک نمیزنم دیگه خیلی خوبه نسبتا قیمتشم من دو ماه پیش خریدم ۹۵ البته فک کنم قیمت قبلش ب ...

مرسی عزیزم🙏🏻🌹

برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱
کاورش خوبه؟

اره خیلی

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

2790
2778
2791
2779
2792