2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الارو خریدم ۳۴۰ تومن راضی ام ولی شما هرچی خریدی free oil  بگیرید که چرب نباشه بخاطر پوستتون&nb ...

ممنونم🙏🏻🌹لدورا کاورش خوبه؟

برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱
کاورش خوبه؟

اره لدورا خوبه تازه صد لک ام هست 

چند تا لک ریز زیر چشم مامانم بود کامل رفع شده 

مارک شناخته شده ای هست 

رشته ام پرستاری و روحیه ام به شدت حساس مجبور بودم بخاطر آینده کاری و زندگی برم  🥲💔 دعا کنید کنکور امسال داروسازی بیارم عاشقشم 🥺 به بچه هاتون نگید بیان تجربی بزارید آزادانه زندگی کنند حتی اگر میتونید از این رشته دورشون کنید ، پنج سال دبیرستان و کنکور نابودم کرده و استرس باعث شد قلب ام مشکل پیدا کنه و پریودی تا منظم و حمله عصبی گاهی رخ میده برام. برام یه صلوات بفرست گل ♥️
آخه میخوام کرم آرایشی نزنم دیگه

میزان ضد آفتابی که برای پوشش دهی مناسب و‌جلوگیری از تاثیر اشعه های مضر بر روی پوست مناسب باشه، به اندازه ی دو‌بند انگشت هست! 

ضد آفتاب رنگی رو نمیشه به این میزان زد 

و‌مصرف کمتر ضد آفتاب هم تاثیر لازم بر سلامت پوست رو نداره و دیگه عملا هیچ توجیحی برای مصرفش نیست. 

استفاده از کرم آرایشی روی ضد آفتابی که به اندازه ی کافی زده شده، به مراتب بهتر از استفاده از ضدآفتابی هست که به اندازه ی لازم استفاده نشه. 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

چراااا  

میزان ضد آفتابی که برای پوشش دهی مناسب و‌جلوگیری از تاثیر اشعه های مضر بر روی پوست مناسب باشه، حداقل به اندازه ی دو‌بند انگشت هست! 

ضد آفتاب رنگی رو نمیشه به این میزان زد 

و‌مصرف کمتر ضد آفتاب هم تاثیر لازم بر سلامت پوست رو نداره و دیگه عملا هیچ توجیحی برای مصرفش نیست. 

استفاده از کرم آرایشی روی ضد آفتابی که به اندازه ی کافی زده شده، به مراتب بهتر از استفاده از ضدآفتابی هست که به اندازه ی لازم استفاده نشه. 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

بی بی کرم زیاجا.گیاهی هم خست  منو نجات داد

نمیدونم چرا نسبت به گیاهیا حس خوبی ندارم،شما مشکل پوستت چی بود؟

من ضد آفتاب رنگی ووچه میزنم رنگ بژ معمولیش  ۲۹۸ تومنه و خیلی خیلی راضی ام

قیمتش زیاده برام🤭🤦🏻‍♀️مرسی🧡

اره لدورا خوبه تازه صد لک ام هست  چند تا لک ریز زیر چشم مامانم بود کامل رفع شده  مارک شن ...

چه خوب🤩من جای جوش دارم 

حتما امتحانش میکنم،مرسی

2790
2778
2791
2779
2792