2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه کاور زیاد میخای فک کنم پریم بهتر باشه

آره میخوام درحدی باشه که جای جوشم پیدا نباشه وروی صورتم زرد نشه،مرسی🌹

برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱

من قبلا سان سیف میزدم الان مدیلن میزنم .راضیم .من بی رنگ میزنم سبکه و سنگینی نمیکنه رو پوست و یکمم پوستو روشن میکنه اما کاور انچنانی نداره

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
میدونی احساس میکنم زیاد خوب نیست با این که استفاده نکردم ولی خب باید تست کنم،مرسی🌹

داحل داروخانه من به مسولش گفتم اصلا حسی خوبی به اسم این کرم ندارم 

ولی گفت با شرط ببر . من واقعا راضیم . 

۱ ماهه استفاده میکنم .

من قبلا سان سیف میزدم الان مدیلن میزنم .راضیم .من بی رنگ میزنم سبکه و سنگینی نمیکنه رو پوست و یکمم پ ...

من کاور برام مهمه چون جای جوش دارم،مرسی🌹

داحل داروخانه من به مسولش گفتم اصلا حسی خوبی به اسم این کرم ندارم  ولی گفت با شرط ببر . من واق ...

پس منم تست میکنم👌🏻🌹

آره میخوام درحدی باشه که جای جوشم پیدا نباشه وروی صورتم زرد نشه،مرسی🌹

میدونی بستگی یه نوع جنس پوست دارد مثلا سان سیف من میزنم خوبه اما یه بار خواهرم زد زرد شد رو پوستش و چرب براق شد

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
2790
2778
2791
2779
2792