2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الارو خریدم ۳۴۰ تومن راضی ام ولی شما هرچی خریدی free oil  بگیرید که چرب نباشه بخاطر پوستتون&nb ...

ممنونم🙏🏻🌹لدورا کاورش خوبه؟

برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱
کاورش خوبه؟

اره لدورا خوبه تازه صد لک ام هست 

چند تا لک ریز زیر چشم مامانم بود کامل رفع شده 

مارک شناخته شده ای هست 

رشته ام پرستاری و روحیه ام به شدت حساس مجبور بودم بخاطر آینده کاری و زندگی برم  🥲💔 دعا کنید کنکور امسال داروسازی بیارم عاشقشم 🥺 به بچه هاتون نگید بیان تجربی بزارید آزادانه زندگی کنند حتی اگر میتونید از این رشته دورشون کنید ، پنج سال دبیرستان و کنکور نابودم کرده و استرس باعث شد قلب ام مشکل پیدا کنه و پریودی تا منظم و حمله عصبی گاهی رخ میده برام. برام یه صلوات بفرست گل ♥️
آخه میخوام کرم آرایشی نزنم دیگه

میزان ضد آفتابی که برای پوشش دهی مناسب و‌جلوگیری از تاثیر اشعه های مضر بر روی پوست مناسب باشه، به اندازه ی دو‌بند انگشت هست! 

ضد آفتاب رنگی رو نمیشه به این میزان زد 

و‌مصرف کمتر ضد آفتاب هم تاثیر لازم بر سلامت پوست رو نداره و دیگه عملا هیچ توجیحی برای مصرفش نیست. 

استفاده از کرم آرایشی روی ضد آفتابی که به اندازه ی کافی زده شده، به مراتب بهتر از استفاده از ضدآفتابی هست که به اندازه ی لازم استفاده نشه. 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

چراااا  

میزان ضد آفتابی که برای پوشش دهی مناسب و‌جلوگیری از تاثیر اشعه های مضر بر روی پوست مناسب باشه، حداقل به اندازه ی دو‌بند انگشت هست! 

ضد آفتاب رنگی رو نمیشه به این میزان زد 

و‌مصرف کمتر ضد آفتاب هم تاثیر لازم بر سلامت پوست رو نداره و دیگه عملا هیچ توجیحی برای مصرفش نیست. 

استفاده از کرم آرایشی روی ضد آفتابی که به اندازه ی کافی زده شده، به مراتب بهتر از استفاده از ضدآفتابی هست که به اندازه ی لازم استفاده نشه. 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

من ضد آفتاب رنگی ووچه میزنم رنگ بژ معمولیش  ۲۹۸ تومنه و خیلی خیلی راضی ام

قیمتش زیاده برام🤭🤦🏻‍♀️مرسی🧡

اره لدورا خوبه تازه صد لک ام هست  چند تا لک ریز زیر چشم مامانم بود کامل رفع شده  مارک شن ...

چه خوب🤩من جای جوش دارم 

حتما امتحانش میکنم،مرسی