خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ میزد خداااایا شکرت شکرت شکرت
ببخشید ولی بیجا کرده به خانوادت توهین کرده هر ادم استانه تحملش یه اندازه ایه ولی من به شخصه کسی ب ...
اره قبلا خیانت کرد با زن شوهر دار و مطلقه و خیلی عکس اینا دیدم تو گوشیش ولی بخشیدم بچه هم نداشتم ولی باز بخشیدم الان ی چیزی از بابام فهمیده همش بهم سزکوفت میده این سری گوشیش رو ازم قایم کرد و اصرار کردم ک بده دعوامون شد با گوشیش زد تو سرم
سرم شکست منم ولش کردم اومدم خونه بابام
اینجا اذیتم خونه کوچیکه منم بچه کوچک دارم بچه ام خیلی گریه میکنه بی اعصاب ترینم
ببین ی چیز میگم ی چیز میشونی چجوری جلو مشاور و پدر مادرم زجه میزد برگرد من زندگیمو دوست دارم ب قدری گریه کرد و التماس ک حتی مشاور بهم گفت برگرد از لحاظ مالی وضعش خوبه گفت برگرد ولی خب تا حامله شدم چرخید و عوض شد مثل اینکه بخاد تلافی زجه هاشو در بیاره
ببین ی چیز میگم ی چیز میشونی چجوری جلو مشاور و پدر مادرم زجه میزد برگرد من زندگیمو دوست دارم ب قدری ...
چه بدجنس مردا چه بد شدن منکه میترسم بچه دار بشم به زندگیا اعتمادی نیست اینم با این وضع. واوضاع بچه دار نشدن بهتره لااقل راه برگشت هست .حالام که نمیتونی خونه بابات بمونی برگزد حرصش بده تازه راه را براش هموار کردی
چه بدجنس مردا چه بد شدن منکه میترسم بچه دار بشم به زندگیا اعتمادی نیست اینم با این وضع. واوضاع بچه د ...
بخدا برام مهم نیست ماه هاست رختخابشو جدا کرده ساعت ۶ میره کار ده شب میاد و وقتی میاد کفش هامو دم در نشونه گذاشته اگه از خونه رفته باشم بیرون قیامت ب پا میکنه چرا بچه منو بردی و خیلی چیزای دیگه ک منو نسبت ب زندگی باهاش سرد کرده اگه اینجا جام خوب بود و بچه ام عذابم نمیداد بخدا ک برنمیگشتم پول نداشتم ی انگشتا فروختم واسه بچم پوشک و وسیله خریدم بابام اینجوری نیست ک پول بهم بده هوامو داشته باشه میبینی هم ک چقد خرجا زیادن
بخدا برام مهم نیست ماه هاست رختخابشو جدا کرده ساعت ۶ میره کار ده شب میاد و وقتی میاد کفش هامو دم در ...
اره میدونم میگم که خونه پدر بری دیگه سخته برگردی چون پشتوانه نداری میذونم زندگیت بیخوده ولی باید صبرکنی بچه ات یکم بزرگ بشه تا بتونی مستقل بشی و ازش جدا شی یه بار ادم بیشتر به دنیا نمیاد چرا باید عذاب بکشه دنبال کار درمنزل باش باید یکم صبور باشی تا به وقتش ازاین اشغال جدا بشی