2777
2789
عنوان

با هرکی دوس میشم بهم پشت پا میزنه

95 بازدید | 5 پست

دختر خوبی بود اومده بود شهر ما مستاجرمون بودن باهش دوس شدم بردمش دانشگاه ثبت نامش کردم اما خودشو گم کرد وقتی پیش منه همش چرت و پرت میگه و دوس دارع بره پیش بقیه بشینه حالا هم که من نیستم رفته دوست جدید پیدا کرده مثل قبل با من صمیمی نیست هر رفیقی پیدا کردم یجوری بهم پشت پا زد وقتایی پیش منه مثل افسرده هاست و میگه هیچ جا نیست بریم من نیستم استوری گذاشته دور دور بعد کلاس و همه باهم رفته بودن شهربازی و خوش گذرونی حسود نیستم اما من بهشون بی محلی و بدی نکردم که بهم پشت پا میزنن با هرکی رفیق میشم سعی میکنم صدمو بزارم ولی اونا اینجوری جوابمو میدن

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

چقدر شبیه دوست منه ،تو دبیرستان صمیمی بودیم ولی اون یه سال زودتر رفت دانشگاه، بعدش طوری شد اصلا انگار منو نمیشناخت 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

صبر کن یکی دوسال از دانشگاهش بگذره دوباره میاد پیشت

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان