2821
2789
چه دستور خفنی .من باپیازو ادویه و یه قاشق رب آبپز میکنم فقط .این دفعه بخرم اینجوری میپزم .البته گاهی ...

اینجور ک شما گفتین هوس کردم بخورم همین چندوروز میخرم ببینم چه مزه ای 😂آی ام شکموووو😋شوهرم میدونم دوس داره ولی خودم نخوردم ب خاطر ظاهرش 

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤
چی مثلا؟

قلم (همه خورشت و سوپام و آش رو با قلم میپزم)

کله پاچه

خود ژلاتین (من باهاش با خود میوه ژله درست میکنم گاهی هم شیرین کننده مثل استویا میزنم که سالم باشه چون ژله های بسته بندی همش شکر و رنگه)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم میرم میخرم

اره حتما بخر خاصیتش از خود مرغ بیشترع حالا من درست کردم عکسشو میزارم همینجا

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

پای مرغ🙀🙀🙀😬😬😬

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

عاشقشم

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

من خیلی دوس دارم 

فقط خالم خوب درست میکنه که ازم دوره :(

🍒🤰1 آبان میبینمت پسرم🍼بی صبرانه منتظر اون لحظم گردوی من 🤱💜 از ته ته ته قلبم از خدا میخوام یه نینی قشنگ و سالم به همه بده 🤲❤️
عصارش زرده ؟

نه عزیزم من توش زردچوبه میزنم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بخور بابا یه کوچول ابلیمو هم بزن .من بعضی وقتها بانون میخورم

نگو دیگه ظهر ناهار ندارم چون تنهام دلم خاست 🥺 گشنم شد برم دمی گوجه درست کنم زودتر اماده میشه  😂😂

تواین تاپیکای غذایی نباید بیام اصلا نمیتونم تحمل کنم باید همون موقع ی غذا درست کنم بخورم الانم ب قول اون بنده خدا بچم میگه دست میخام 

منم دست میخام😂شوهرم بیاد بهش میگم دست مرغ میخام برو بخر😂جمعه بزنیم بر بدن 

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤