2777
2789
بپز بعد بریز تو ابکش فشارش بده هرچه ازش رفت پایین استفاده کن دیگه ظاهرش ونمیبینی

😑😐کلا چطوری بگم ازقیافش شستنشو دست زدن بهش ناخوناشو بگیرم 😂بدم میاد حسی خوبی بهم دست نمیده متاسفانه فقط آبش استفاده میشه خودش گوشت غضروف نداره مگه ؟؟

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤
اره دکتر گف اما نمی‌دونستم برا جلوگیری از سقط خوبه

به دلیل چسبندگی که داره باعث میشه جنین محکم بچسبه به دیواره رحم سقط نشه

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عصاره اش چطور آماده میکنید؟

پای مرغو با پیازو ادویه از صبح میزارم میپزه بعد استخوناشو و پوست تازک روشو ریز به ریز جدا میکنم که واقعا سخته بعد دوباره گوشتارو میزارم میپزه با همون اب قبلی که تو قابلمه مونده تا جایی که کاملا له بشه و ابشم کشیده بشه یه اب خییلی غلیظو لعاب داری میمونه تهش بعدمیریزم تو بلندر میزنم تا کاملا صافو یه دست بشه بعد میریزم تو یه قالب پلاستیکی صاف البته تو سینیم میشه کفشو چرب کنید میزارم تو فریزر وقتی سفت شد میارم بیرون مثل عصاره های بیرون برش میزنم هربار تو سوپ دخترم یدونه یا دوتا میندازم واقعا تاثیر داشت تو اینکه بچه تند تند مریض نشه و بدنش مقاوم بشه اتفاقا امروزم احتمالا درست کنم

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
عالیه من میگردم مرغ فروشیا اونایی که درشتاشو میفروشن میخرم البته بسته بندی درشتاش مثلا 7 تا دونه توش ...

چه دستور خفنی .من باپیازو ادویه و یه قاشق رب آبپز میکنم فقط .این دفعه بخرم اینجوری میپزم .البته گاهی ورمیشل یا برنج نیم دونه میریرم

اعتقادي ندارم قديم كه دسترسي مردم كم بود از پاي مرغ استفاه ميكردند چيزاي جايگزين هست

احتمالا به طب سنتی و اینا اعتقادی نداری  به طبیعی    من برعکس اصلا اهل شیمیایی نیستم    فکر می کنم هیچ چیز  نمی تونه جایگزین مواد طبیعی بشه

خیلی خوبه اما روزی یدونه کافیه بخورم؟

نمیدونم بخدا،آخه یه دونه رو ک نمیشه بخوری،بنظرم عصارشو بگیر تو غذاهات استفاده کن،

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
امتحان کن یه بار حتما

نه حالم بهم میخوره از پای مرغ 😂

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز