2777
2789

عالیه من میگردم مرغ فروشیا اونایی که درشتاشو میفروشن میخرم البته بسته بندی درشتاش مثلا 7 تا دونه توش باشه بسته بندی ریزا توش 12 تا 13 تا هست 

عالیه با بلغور گندم و جو پرک قارچ و رنده هویج جعفری گشنیز. تازه کمی ابغوره و یه قاشق رب سرخ شده و عصاره الیت گاهی هم یه پیاله کوچیک رشته سوپ😍😍😍😍

خیلی وقته نخوردم و بشدت هوسشو کردم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آب پزشون کن بخور واییی انقدر خوشمزس که نگو... 

کنارشم جیگر و سنگدون مرغ آب پز کن بخور‌... (نمیدونم واسه باردار ها ضرر داره یا نه)

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
نه بابا  شایعه ست  همکارم یکسال تمام مرتب خورد

آره بابا  می بینی یکی داره می خوره   ضمنش به دلایل دیگه عفونت روده گرفته  به پای مرغ ربطش داده و تعمیمش می ده   و گرنه پای مرغ به عفونت روده ربطی نداره

خوردی ؟

ن

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
عکس نمیاد  ببین بسته بندی میکنن مث دل مرغ ک بسته بندی میکنن بعد سفید و تپل تره این چرا زردع؟

میدونم گلم

اذیتت کردم

خودم بخاطر پدرومادرم میپزم و عصارشو تو غذاهاشون میریزم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
جگر وسنگدون با پا؟من اینارو جدا جدا سرخ میکم .پارو آبپز

آب پز همرو اوفف اصن من هوس کردممم😋

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
کسایی که پا دردو کمر درد دارن یا مشک دیسک کمر غضروف زانو خیلی براشون خوبه  کسایی که مشکل سقط م ...

اره دکتر گف اما نمی‌دونستم برا جلوگیری از سقط خوبه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز