2777
2789
من پام شکسته بخرم بخورم تاثیری داره توجوش استخونم

وای عالیه مادر من دیالیزی بود با بدن ضعیف...پاش شکست...با پای مرغ خوب شد دکتر باورش نمیشد میگفت باید عمل بشه

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عالیه مادر من دیالیزی بود با بدن ضعیف...پاش شکست...با پای مرغ خوب شد دکتر باورش نمیشد میگفت باید ...

نمیدونی چقدر طول می کشه پام جوش بخوره

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
احتمالا به طب سنتی و اینا اعتقادی نداری  به طبیعی    من برعکس اصلا اهل شیمیایی نیستم ...

ربطي به طب سنتي نداره عزيزم.

من اتفاقا ١٢ ساله هيچ ماده غذايي كارخونه اي نخوردم

روغن رب مرغ و گوشت و لبنيات ارگانيك مصرف ميكنم.

شوينده طبيعي و حالا خيلي چيزاي ديگه

.

پاي مرغ ٣٨ درصد پروتئين دارن

و ٨ درصد كلسيم!

اندكي كلاژن و بقيه چربي

شما يك تيكه كوچيك گوشت كباي مصرف كني پروتئين كاملي دريافت ميكني

و ٧ دونه بادام نياز شما به كلسيم رو رفع ميكنه.

نياز بع مصرف پاي مرغ در قديم بوده كه دسترسي به مواد غذايي كم بوده

💕

ربطي به طب سنتي نداره عزيزم. من اتفاقا ١٢ ساله هيچ ماده غذايي كارخونه اي نخوردم روغن رب مرغ و گوشت ...

آها منظورت اینه مواد طبیعی قویتری هم نسبت به پای مرغ داریم    فکر کردم کلّاً اعتقادی نداری   نمی دونم والّا  شاید شما درست بگی  شایدهم اینطور نباشه که شما می گین  نظرتون محترم

عصارش زرده ؟

اسی عصاره هایی که من درست کردم اینجوریه تو قطعات کوچیکتر برش میدم هربار یکیشو میندازم تو غذا

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
اینو میزاری تو یخچال اینطوری میبنده؟

اره انقد غلیظه که دو دیقه تو محیطم بمونه سریع سفت میشه من میریزم تو قالب میزارم تو یخچال یا فریزر درمیارم برش میدم میزارم تو فریزر

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
عالیه مرسی 😍 چقدم قشنگه

قربونت عزیزم ممنون 

اینم برش خوردش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز