2777
2789

لایک

... و امید سرمایه ی آدمیست🍃🌱                                     اندر دل من تویی نگارا🥰💍                                                   خدای مهربان من، بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدن                 هدیه ی بهشتیت هستم نا امیدم نکن😍🙏                                  با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگر اطلاع از تکنیکهای قانون جذب داری بیا این تاپیکhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9426744/تاپیک-زدم-مخصوص-قانون-جذبیااونا-که-اعتقاد-ندارررررن-ننننننیییییان

بزرگترین کمکی که میتونم به بچم کنم اینه که هیچ وقت بچه دار نشم.🙂

من بلدم

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

صبر کنید بگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

اول یه کاغذ برمیداری سه بار خواسته ات رو مینویسی اونم به زبان حال و اینکه اون خواسته ایجاد شده مثلا خدایا شکرت که من الان باردارم .....سه بار مینویسی بعد زیرش ۶ بار مینویسی خدایا شکرت و بعد اون هم ۹ بار اعداد ۹  ۶   ۳ رو مینویسی بعد میزاری زیر بالشت و صبح اولین کاری که میکنی از بالش میاری بیرون و میخونی منتهی اعداد رو سیصد و شصت و نه نمیخونی باید بگی سه  شش نه ....تا ۹ روز تکرار میکنی و تمام

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اول یه کاغذ برمیداری سه بار خواسته ات رو مینویسی اونم به زبان حال و اینکه اون خواسته ایجاد شده مثلا ...

خب مثلا بنویسه خدایا شکرت که باردار شدم‌ که خواسته نیست

شکر هستش

خواسته نیست که

اول یه کاغذ برمیداری سه بار خواسته ات رو مینویسی اونم به زبان حال و اینکه اون خواسته ایجاد شده مثلا ...

ممنونم از توضیحاتت عزیزم

پس ۹شب بایدنوشته بشه  کامل عزیزم درسته؟ 

بعدش اگراشتبانکنم باید بندازم اب اره 

خب مثلا بنویسه خدایا شکرت که باردار شدم‌ که خواسته نیست شکر هستش خواسته نیست که

عزیزم اون چیزی رو که میخوای و هدفت هست رو جوری مینویسی که انگار بهش دست پیدا کردی همین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اهان بعنوان اینکه اون خواسته برآورده شده مینویسی و شکر میکنی

مثلا خونه اجاره ای داری

مینویسی خدایا شکرت که خونه خریدم

درستع؟