بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان شاءالله روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان شاءالله روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
اول یه کاغذ برمیداری سه بار خواسته ات رو مینویسی اونم به زبان حال و اینکه اون خواسته ایجاد شده مثلا خدایا شکرت که من الان باردارم .....سه بار مینویسی بعد زیرش ۶ بار مینویسی خدایا شکرت و بعد اون هم ۹ بار اعداد ۹ ۶ ۳ رو مینویسی بعد میزاری زیر بالشت و صبح اولین کاری که میکنی از بالش میاری بیرون و میخونی منتهی اعداد رو سیصد و شصت و نه نمیخونی باید بگی سه شش نه ....تا ۹ روز تکرار میکنی و تمام
فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب مثلا بنویسه خدایا شکرت که باردار شدم که خواسته نیست شکر هستش خواسته نیست که
عزیزم اون چیزی رو که میخوای و هدفت هست رو جوری مینویسی که انگار بهش دست پیدا کردی همین
فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40