2777
2789
عنوان

بس کنید بابا اه

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 66 پست
من اصا متوجه دخالت و فضولی تو این مبحث نمیشن  تو یک موضوعی بیان میکنی که خودت در موردش نظر خوا ...

عزيزم بعضي هستن نظر نميذارن بلكه ب زور ميخوان تفكراتشون رو بهت تحميل كنن 

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونو دیگه من قانون مدار نیستم که قانون رو عوض کنم مسلما دراینده میبینن این موضوع رو  ولی متاسف ...

عزیزم شما اگه قانون مدار نیستی لطفا در مورد کودک همسریم نظر ندید چون یک مسئله قانونیه و بذارین در اینده این مسئله رو ببینن

من اصا متوجه دخالت و فضولی تو این مبحث نمیشن  تو یک موضوعی بیان میکنی که خودت در موردش نظر خوا ...

خودت داری جواب خودتو میدید دیگه مثلاً الان من می گم یه مشکلی با شوهرم دارم خب این چه ربطی داره مثلاً به سن ازدواج یا بچه آوری که خانوما بحثو می کشند سمتش؟اره یه نفر مشکلشو گفت در مورد اون نظر دادن درسته بحثو به حاشیه بردن اونکه فضولیه

دردم و درمانم همه تو🥺من تو رویا زندگی می کنم،جهان من به وسعت خیال منه🪐🍭
عزيزم بعضي هستن نظر نميذارن بلكه ب زور ميخوان تفكراتشون رو بهت تحميل كنن 

ببین بعضی تفکرات باید عوض شه کسی که تفکرش مثل داعشه میخوای بگیم اوکی راحت باش خب به این ادم واقعا باید تحمیل شه که تفکراتش عوض شه

گلم الان سن پایین های الان اندازه یه زن سی ساله میفهمه دیگه گذشت دهه شصت و هفتاد که دخترای زیر هجده ...

ببین به نظرمن این حرف کاملا غلطه. جامع آماری قرار نیست همیشه درست باشه. تا یه بحث اینچنینی میشه میگن بعضیا ۱۵ سالگی به بلوغ میرسن بعضیا ۵۰ سالگی هم نمیرسن دیگه بابا مقاله های علمی رو که نباید زیر سوال برد. هیچ کس زیر ۲۰ (حداقل) به اون بلوغ و ثبات فکری نمیرسه اصلا امکان نداره. من خودم ۱۸ سالگی ازدواج کردم الان ۲۷ سالمه . الان متوجه میشم که چه قدر اون دوران اشتباه داشتم . اینکه شما مثلا میگین سن های پایین اندازه ۳۰ ساله ها میفهن حرفتون فقط در مورد مسائل جنس ی صدق میکنه اونم فقط در حرف نه در عمل وگرنه زندگی زناشویی خیلی خیلی مهارت های مختلف دیگه ای میخواد 

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد…!!! ایمانی که به گیسوانی بلرزد به چه ارزد…؟؟؟
همچین چیزی نیست که نظر فقط برای سوال مطرح شده است وختی چیزی میگی باید ظرفیت حرفا متفاوتم داشته ...

خب اون وقت با جمله عزیزم این به تو ربطی ندارد دیگه مواجه میشی😂

عزیزم شما اگه قانون مدار نیستی لطفا در مورد کودک همسریم نظر ندید چون یک مسئله قانونیه و بذارین در ای ...

عزیژم شما فک کنم داری تایپیک من رو به سمت حاشیه میکشونی 

من دارم میگم به ما ربطی نداره زندگی دیگران 

الان اکثر سن پایین ها خودشون موافق کودک همسری هستن نیاز به ترویج من نداره 

از دختر ده سال که رل داره بگیر به بالا 

چطور دوست پسر داشن تو سن کم روشنفکریه و ازادی ازدواج میشه کودک همسری 

بازم تکرار میکنم صحبت من درمورد دخالت و فضولی بود 

نه ازدواج

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خودت داری جواب خودتو میدید دیگه مثلاً الان من می گم یه مشکلی با شوهرم دارم خب این چه ربطی داره مثلاً ...

خب وختی در مورد مشکل بچه داری نظر میخوای من کاربر میگردم دنبال ریشه وختی تو تو سیگار میکشی باید سیگار قطع کنی نمیری که به خودت نسخه الکی بپیچی وختی مشکل اصلس اسی از معتاد بود شوهرشه الان من چه راه حلی بدم بهش

ببین به نظرمن این حرف کاملا غلطه. جامع آماری قرار نیست همیشه درست باشه. تا یه بحث اینچنینی میشه میگن ...

این حرفتان درست ولی وقتی یه نفر ازدواجشو کرده و حتی بچه هم داره به زور تو مغزش چپوندن که تو بدبختی چون زود ازدواج کردی قراره درست بشه این مشکل؟

خب وختی در مورد مشکل بچه داری نظر میخوای من کاربر میگردم دنبال ریشه وختی تو تو سیگار میکشی باید سیگا ...

راه حلی که واقعا به دردش بخوره و سازنده باشه نه سرزنش الکی 

میتونه بگه به هرحال من اینجا حقمو داشتم نظرمو بگم

شما نظرتو بگو ولی وقتی ام دیگران این حقوق به خودشون می دن همچین نظراتی در مورد شما بدن ناراحت نشو

عزیزم شما اگه قانون مدار نیستی لطفا در مورد کودک همسریم نظر ندید چون یک مسئله قانونیه و بذارین در ای ...

دیگه بابا یه کشوری مثلا عربستان که کودک همسری از اونجا شروع شده میاد میگه زیر۱۸ غیر قانونیه. اصلا همه جای دنیا اینطوره. کلی مقاله و تحقیقات علمی هست. ولی بازم نمیدونم چرا یه عده قبول نمیکنن که هیچ بلکه اصرار هم دارن کار درستیه. 

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد…!!! ایمانی که به گیسوانی بلرزد به چه ارزد…؟؟؟