هنااس مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 529 عنوان استخون بینی هم ورم میکنه بعد عمل؟ !؟؟؟ 2051 بازدید | 17 پست سلام بچها کی تجربه عمل رینودارهمن نزدیک به ۳ماه هست عمل کردم ولی واقعا استخون تیغه بینیم برجستهاس،دستم میزنماستخونه ورم نیست که.. 😭😭 از کاشتن گل تو حیاط آدمایی که قرار نیست بهش آب بدن دست بردار🥀 1401/07/27 | 18:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فندوق_خانوم عضویت: 1399/08/05 تعداد پست: 9804 استخونه که تراش نداده و نمیخوابه منم اینجوری شدم عمل ترمیمی انجام دادم میتونی بری برات سوهان بکشه "همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
هنااس مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 529 به دکتر نشون بده واسه من هفته دوم ورم داشت خوابید دو هفته دیگه میرم تو ماه سوم باید برم پیش دکترولی خیلی ناامیدم چون از اول هی بود وهست از کاشتن گل تو حیاط آدمایی که قرار نیست بهش آب بدن دست بردار🥀
هنااس مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 529 آره ورمه واسه منم شده بود توام دست میزدی استخون بودش؟؟ از کاشتن گل تو حیاط آدمایی که قرار نیست بهش آب بدن دست بردار🥀
هنااس مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 529 استخونه که تراش نداده و نمیخوابه منم اینجوری شدم عمل ترمیمی انجام دادم میتونی بری برات سوهان بکشه شوووخی نکن 😭 خدااا لعنتش کنه😭 از کاشتن گل تو حیاط آدمایی که قرار نیست بهش آب بدن دست بردار🥀
_سایه_روشن_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 879 توام دست میزدی استخون بودش؟؟ آره حتی چند روز پیشم یبار بعد پاکسازی پوست دیدم بازم یکم انگار استخونش زده بود بیرون خیلییی کما فقط خود آدم متوجه میشه یکم ترسیدم ولی چون تجربشو داشتم صبر کردم بعد چند روز خوب شد
_سایه_روشن_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 879 ولی خب اون قسمت استخون داره دیگه همینه زیاد نباید حساس بشی دکتر گفت بینیه دیگه استخون داره
فندوق_خانوم عضویت: 1399/08/05 تعداد پست: 9804 شوووخی نکن 😭 خدااا لعنتش کنه😭 به منم میگفتن ورمه میره صبرکن دوسال صبرکردم هیچی نشد چسبارو طولانی مدت زدم محکمترزدم ماساژ دادم هیچ فایدهای نداشت "همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
هنااس مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 529 آره حتی چند روز پیشم یبار بعد پاکسازی پوست دیدم بازم یکم انگار استخونش زده بود بیرون خیلییی ک ... اخه میدونی برا من مث قوز بینی نیست هردو طرف تیغه بینیم دست که میزنم استخون لمس میشه 😔 از کاشتن گل تو حیاط آدمایی که قرار نیست بهش آب بدن دست بردار🥀
_سایه_روشن_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 879 اخه میدونی برا من مث قوز بینی نیست هردو طرف تیغه بینیم دست که میزنم استخون لمس میشه 😔 از ظاهرشم معلومه ینی؟ واسه من یه طرف اینجوریه و موندگاره نرفته بیشترم شده به مرور زمان ولی از ظاهر معلوم نیست فقط دست میزنم
هنااس مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 529 به منم میگفتن ورمه میره صبرکن دوسال صبرکردم هیچی نشد چسبارو طولانی مدت زدم محکمترزدم ماساژ دادم هیچ ... اخه من به دکترم گفته بودم که اونجا رو یخورده جم کنه نظر خودشم بود قبل عمل نمیدونم چرا دست نزده حالا مصیبت ترمیمم مونده!!😔😢 از کاشتن گل تو حیاط آدمایی که قرار نیست بهش آب بدن دست بردار🥀
هنااس مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 529 از ظاهرشم معلومه ینی؟ واسه من یه طرف اینجوریه و موندگاره نرفته بیشترم شده به مرور زمان ولی از ... برا من معلومه تاحالا دونفر بهم گفتن تو که عمل کردی بینیتو اینجاشم یکم جم میکردی😭😭 یعنی افسرده شدم .. بینیم نیمرخش تقریبا پخه من گفته بودم نیمه فانتزی عمل کنه از کاشتن گل تو حیاط آدمایی که قرار نیست بهش آب بدن دست بردار🥀
_سایه_روشن_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 879 برا من معلومه تاحالا دونفر بهم گفتن تو که عمل کردی بینیتو اینجاشم یکم جم میکردی😭😭 یعن ... ولی گفتی تازه سه ماهه کلی مونده تا ورمش بخوابه به دکتر بگو نهایتش خودش برات درست کنه