2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میترسم یه مدت یه دعوای بدی کرده بودم باشوهرم قلبم درد گرفته بود وارد اتاق کوچیک و بدون پنجره یا ماشین میشدم نفسم بالا نمیومد

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
نه اصصصلا وحشتناک نیس. فضاشم بسته نیس. پایین پات بازه مث تونله.فک کن داری علم بزرگ مغناطیس رو به کار ...

😐وایی خب یجوری نیست؟؟ اصلا چیکار میکنن اون تو با من؟ 

😐وایی خب یجوری نیست؟؟ اصلا چیکار میکنن اون تو با من؟ 

با خودت هیچ کاری ندارن. فقط باید بی حرکت باشی. امواج مغناطیسی موجود در فضا که همین الانم اطراف ما هستن اونجا هم هستن.

مث عکس گرفتنه

وقتی وامیستی که ازت عکس بگیرن باهات چیکار میکنن؟! 

با خودت هیچی فقط با استفاده از اثر نور روی دستگاهشون که همون دوربین هست تصویرتو ضبط میکنن

ام ار ای هم همینه به جای نور امواج مغناطیسیه و به جای دوربین دستگاه ام آر آی

با خودت هیچ کاری ندارن. فقط باید بی حرکت باشی. امواج مغناطیسی موجود در فضا که همین الانم اطراف ما هس ...

مرسی ک راهنماییم کردی♥من ام ار ای کمر دارم به نظرت چقد طول میشه؟