2777
2789
عنوان

ی مادر پلی کیست با هزار ارزو ...

321 بازدید | 38 پست

اینارو مینویسم ی روز اگه بچه دار شدم یادم بمونه چقد سختی کشیدم چقد درد کشیدم ...من مادر ۲۳ سال هستم ک از گریه های زیاد عینک میزنم ..

از وقتی ازدواج کردم تقریبا ۹۸ تیر بود بدون جلوگیری ...

هر ماه کارم شده بی بی بزن ازمایش بده هرماه با امیدولر شدن چ بی بی های ک مثبت کادب بود چ ازمایشعای ک همش ۱ میشد دلم داغون میکزد 

۹۸ دی رفتم دکتر گفت پلی هستی کم خونی افتضاح خون تزریق کن پیگیر بودم هر ماه  همون دکتر میرفتم فایده نداشت قط کردم ۹۹ ک شد گفتم این سال دارو گیاهی برم ببینم نتیجه چی میشه از عسل سیاهدونه تا خرنوب تا جنستگ تا دارچین خودمون بستیم ب گرمیجات 

برای فرزندی ک ندارم ..من بدون دیدن و داشتن تو روزها و شبها انتظار مادری کرده ام ..من با هر قرص . هردعا.هرامپول.و هر روزامید برایت لالایی خونده ام دلبندم . من مادری هستم که ندارمت ....مادری که دردهای بسیار و درمان های دردناک ب تن خوو داده ام برای ی لحضه اغوش تو.برای داشتنت..تو باشی همه دردها اسون میشود جان مادر ...دلنوشته من مادر برای فرزندی ک ندارمش

من همون ماهی که بیخیال شدم باردار شدم

نمیدونی استرس چه تاثیری رو بدن داره

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

نترس سنی نداری

منم پلی کیستیک شدید بودم 

هیچ دارویی نخوردم آخرش تنبلی کنار گذاشتم ورزش کردم دارو گیاهی مصرف کردم

و مهمتر توکل به خدا کردم و گفتم خدا وقتی بده که صلاح میدونی

مطمئن باش مادر میشی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۴سال منتظرم 

من تنبلی دارم شوهرم مورفولوژی مشکل داره 

ناراحت هستم اما زیاد بخاطر بچه گریه نمیکنم 😕😕😕

به رحمت الهی امید دارم 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

از کاسنی گرفته تا اب داغ اول صب ۶ ماه طول کشید فایده نداشت 

رفتم اصلاح سبک لاغر بودم ۵۰ کیلو روعنای گرون حدف شیرینیجات حذف سردیجات خواب تا ۱۰ بیدار تا ۸ ورزش حدود ۹.۱۰ ماه پیاده روی خیلی داغون شدم ک ولش کردم ی سال طول کشید 

برای فرزندی ک ندارم ..من بدون دیدن و داشتن تو روزها و شبها انتظار مادری کرده ام ..من با هر قرص . هردعا.هرامپول.و هر روزامید برایت لالایی خونده ام دلبندم . من مادری هستم که ندارمت ....مادری که دردهای بسیار و درمان های دردناک ب تن خوو داده ام برای ی لحضه اغوش تو.برای داشتنت..تو باشی همه دردها اسون میشود جان مادر ...دلنوشته من مادر برای فرزندی ک ندارمش

چله خوندم دعا ذکر تمام سوره چله ال یاسی چله حچر چله عاشورا خیلی بود حدود ۶.۵ ماه طول کشید نماز ب موقع ولی خدا برامن نخواست 

تا ۱۴۰۰ دقیقا روز تولدم دوباره برگشتم دکتر الان میفرستم 

چله خوندم دعا ذکر تمام سوره چله ال یاسی چله حچر چله عاشورا خیلی بود حدود ۶.۵ ماه طول کشید نماز ب موق ...

چرا اصلاح سبک رو ول کردی،؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

منم تنبلی تخمدان دارم شش ماه اقدام بودم اخرین ماه اقدام هم اینکه رفتم سرکار به شوهرمم گفتم دیگه این ماه اخره تا چند وقت ولش میکنم و همون ماه هم متوجه شدم عمه کوچیکم تو عقد باردار شده وقتی خبرشو شنیدم کلی دلم شکست گفتم خدایا من چهارسار عقدم دو سال خونه خودم بعد عمم باید تو عقد حامله بشه کلی دلم شکست بیخبر از اینکه همون موقع خدا تو دلم گذاشته بودش ان شا الله که زودتر باردار شی و به سلامتی بغلش بگیری

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰

باردار میشی نگران نباش.

خیلی دیدم  پلی کیستیک بسیار شدید .‌هنوز شواراشون اسپرم تا حد صفر .

باردار شدن آخرش 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

۶ نفر کسایی ک اطراف من بودن پلی کیسیتیک بودن تنبلی تخمدان الان بچه دار شدن از رحمت خدا نا امید نشو ب موقع اش شما هم حامله میشی ان شالله ب زودی دامن ات سبز بشه خدا ی نی نی سالم و صالح بهت بده الهی آمین

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!