2777
2789
عنوان

تک تک مدادای دخترم رو شکوندن😐

2515 بازدید | 134 پست

امروز که رفتم دنبال دخترم(کلاس اوله) وسایلش رو تو همون حیاط چک کردم که چیزی جا نذاشته باشه...بعد دیدم قوطی مداد رنگیاش خالیه...میگه مامان شکوندنشون...رفتم تو کلاس دیدم مداداش همشون شکستن و از وسط دو نصف شدن زیر صندلیا😑میگم کی بوده؟میگه نمیدونم...خودش هم بی نظمه البته...مداداش ریختن اصلا جمع نکرده...معلوم نیست کدوم از همکلاسیاش برداشته دونه دونه همه مداد رنگیاش رو شکونده دخترمم اصلاااااا حواسش نبوده...حالا گیرم این بی انظباط و بی حواس...اون بچه ای که این کار رو کرده واقعا ببخشید از کدوم باغ وحش اومده😑از بعد از ظهر فکرم مشغوله...نه واسه مداد رنگی...میترسم کسی اونجا اذیتش کنه... میگم شاید اشتباه کردم ثبت نامش کردم دولتی...نکنه دوباره اذیتش کنن و نتونه از خودش دفاع کنه...چهار تا کلاس اولن فقط... هر کلاسی 40 تا دانش آموز!!!!باز غیر انتفاعی تعدادشون کمتره نظارت بیشتری هست...

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

ب معلمش بسپار

یا مدیر ک تذکر بده

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باغ وحشی زیاده 

یه عده هستن از پدرو مادر بودن فقط بچه درست کردنو بلدن،بقیه موارد میسپارن به طبیعت😐

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بهش بگو با عرضه باشه وسیله هاشو به کسی نده ک محکم بار بیارش ، دولتی غیر انتفاعی نداره بچه باید محکم باشه و سربه هوا نباشه ، غیر انتفاعی پولو دور میندازی

من فهمیدم پول خوشبختی نمی آره ،،،چرا؟ چون الان تو حسابم ۱۰ میلیون ریال پوله ولی زیاد خوشحال نیستم 😆😅
ب معلمش بسپار یا مدیر ک تذکر بده

به معلش همون موقع گفتم...گفت من ندیدم مدادی زیر صندلیا...بعد خودم رفتم دیدم یه عالمه مداد +مداد شکسته های دخترم ریخته زمین...یعنی به نظرتون این مسئله اینقدر  ارزش داره به مدیرشون بگم؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂