2777
2789
عنوان

تک تک مدادای دخترم رو شکوندن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2516 بازدید | 134 پست
چرا پولو دور میریزن شما هیچ دولتی پیدا نمیکیند خدمات غیرانتفاعی  و ارائه بدن.. خدمات هم که مج ...

دقیقاً منم پسرمو میزارم غیرانتفاعی والا چی از بچه مهمتر بعضیا میگن فقط بزایید ولی به نظر من آموزش و بهداشت و تغذیه خیلی مهمتره

اً
پیگیری کن ب معلمش بگو

گفتم میگه دختر خودت همش وسایلش رو میریزه...میگم چون ریخته زمین باید دونه دونه مداداش رو از وسط نصف کنن!!!

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوووو چه خبره چهل تا زمان ما که قدیم بود تو هر کلاس ۲۰نفر بودیم فوقش منم همیشه دل نگرانم دخترم نتون ...

عزیزم اکثر بچه ها مظلوم هستن شاید از هر ۲۰تاذبچه دوتاش پاچه پاره و بد ذات باشن نگران نباش

اً
گفتم میگه دختر خودت همش وسایلش رو میریزه...میگم چون ریخته زمین باید دونه دونه مداداش رو از وسط نصف ک ...

اصلا کوتاه نیا 

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم 
چرا پولو دور میریزن شما هیچ دولتی پیدا نمیکیند خدمات غیرانتفاعی  و ارائه بدن.. خدمات هم که مج ...

شما عیر انتفاعی گزاشتین بهتر بوده پسر من الان هیات امنایی بهتر از دولتی دوشیفته ولی بازم ح زیادن

...یک عدد آدم...
معلمشون خیلی شل...حتی قاطعیت نداره جاشون رو تعیین کنه...مثلا دختر من ریز ترین بچه کلاس... عینکیه... ...

شل نیست میخواد خودشو اذیت نکنه و براش مهم نیست 

حقوقش حرومش باشه معلم اینجوری هم ما زیاد داشتیم 

اً

خدمات غیر انتفاهی همون خدمات اضافه بر سازمانه. انقدر تکلیف میدن دهن بچه سرویس میشه. اصلا مناسب ابتدایی نیست. 

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         
دقیقاً منم پسرمو میزارم غیرانتفاعی والا چی از بچه مهمتر بعضیا میگن فقط بزایید ولی به نظر من آموزش و ...

چون تجزبه ای از غیر انتفاعی ندارند این حرفارو میزنند.

وگرنه چطور میشه مقایسه کرد!

خنده داره😀

💕