2777
2789
عنوان

تک تک مدادای دخترم رو شکوندن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2516 بازدید | 134 پست
دولتی؟

اره منم پیش گذاشتم غیرانتفاعی ولی اول رو گذاشتم دولتی فقط بخاطر اینکه از ناز نازی بودن در بیاد باید یاد بگیره از حقش دفاع کنه 

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لذت تنها چاهی که با دست خودتون برای فرزندانتون ساختید ، وقتی یاد میدید فقط باید لذت ببره ، اگه جایی ...

احسنت من حرف شما رو قبول دارم درسته پسرمو با استرس میفرستم مدرسه ولی حداقل میگم قوی میشه چون مدرسه جامعه کوچیکه 

...یک عدد آدم...
به نظرت برم دم کلاسشون از خود بچه ها بپرسم کی بوده؟آخه مطمئنم میترسن نمیگن؟شما اگه بودی چه کار میکرد ...

واقعا نمیدونم عزیزم 

ولی اگه میخوای بپرسی از دوستان دخترت بپرس 

بنظرم با مدیرش صحبت کن 

بگو تو مدرسه علاوه بر درس ، باید بچه رو هم تربیت کرد 

توی این گرونی ها ، مداد بخر خدا تومن ، بعد این اتفاق بیفته 

البته مودبانه و با لحن آرام ولی سنگین و رسمی بگو  

آخرش هم بگو امیدوارم دیگه تکرار نشه 

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم 
چرا پولو دور میریزن شما هیچ دولتی پیدا نمیکیند خدمات غیرانتفاعی  و ارائه بدن.. خدمات هم که مج ...

البته اسم آموزش و پرورش ، خدمات نیست 

متاسفانه آموزش پرورش نباید خصوصی باشه 

باید دولت شرایط یکسان رو برای همه ی مردم در یک سطح در اختیار بزاره 

خیلی ها از سهمیه ها شاکی هستن درحالی که بی عدالتی در تحصیل از کلاس اول شروع میشه و نهایت به کنکور و دانشگاه ختم میشه 

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم 
اوووو چه خبره چهل تا زمان ما که قدیم بود تو هر کلاس ۲۰نفر بودیم فوقش منم همیشه دل نگرانم دخترم نتون ...

دختر منم تو کلاسشون چهل نفرن.مدرسش دولتیه.معلم فوق العاده عالی.بچه ها هم خداییش چن بار دیدم خوب و مودبن.حسابی هم سپردم ب دخترم زرنگ باشه مراقب وسایلاش باشه.تو این یک ماه فعلا مشکلی پیش نیومده شکرخدا

استارتر عزیزم معلمش شل گرفته باید حواسش باشه ب مدیر بگو.ب دخترتم بسپار کسی اذیتش کرد فورا ب معلم یا مدیر بگه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
البته اسم آموزش و پرورش ، خدمات نیست  متاسفانه آموزش پرورش نباید خصوصی باشه  باید دولت ش ...

چرا مناقشه میکنید!🤓

منظورم از خدمات

مسائل اضافه تر اموزش پرورش معمول هست.

در اینکه سیستم اموزش پرورش ما بسیار مشکل داره کا حرفی نیست

ولی شما نمیتونی مدرسه رو با سهمیه مقایسه کنی!

سهمیه پوئن اضافه هست..ولی مدرسه غیرانتفاعی رفتن

فقط خدمات بیشتر ارائه میشه

هدف ما از مدرسه غیر انتفاعی تعلیم و‌تربیت و اخلاقیات و خلاقیت هست..به کنکور و دانشگاه فعلا فکر نمیکنیم.

💕

چرا مناقشه میکنید!🤓 منظورم از خدمات مسائل اضافه تر اموزش پرورش معمول هست. در اینکه سیستم اموز ...

من در کل عرض کردم نه فقط شما عزیزم 😊

درسته ، هر والدینی برای پیشرفت فرزندش دوست داره خرج کنه 

ولی منظورم اینه ، یک مدرسه غیر انتفاعی عادی حتی از یک دولتی خوب هم بهتره . یعنی بی عدالتی از بیخ شروع میشه.   یک آموزش خوب  باید برای تمام مردم وجود داشته باشه 

دختر منم تو کلاسشون چهل نفرن.مدرسش دولتیه.معلم فوق العاده عالی.بچه ها هم خداییش چن بار دیدم خوب و مو ...

اره واقعا معلم خیلی مهمه اگه خبره و کار بلد باشه صد نفرم میتونه مدیریت کنه اما 

خیلی کمن اینجور معلما

(حالا به معلما برنخوره دیدم که میگم)

💚اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد وعجل فرجهم💚               

واقعا بعضیا اصلا تربیت بچشون براشون مهم نیست 

دقیقا این اتفاق هم واسه ما افتاد دختر منم کلاس چهارمه ازین ماژیکا که طبقه ای هستن که مثل بستنی هستن گرفتم واسش تو کلاسش دیدم نوک ماژیکاشو دروردن و له کردن اما من فهمیدم کدوم همکلاسیش بود رفتم زنگ زدم به مامانش مامانش میگه حالا مگه چی شده ازم طلبکار بود😐😐😐

واقعا بعضیا اصلا تربیت بچشون براشون مهم نیست  دقیقا این اتفاق هم واسه ما افتاد دختر منم کلاس چ ...

چهارشنبه هم زدن عینکش رو شکوندن...واسه این یکی کوتاه نمیام میرم پیش مدیرشون

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
چهارشنبه هم زدن عینکش رو شکوندن...واسه این یکی کوتاه نمیام میرم پیش مدیرشون

پارسال هم چن بار ماسک دختر منو هم پاره کردن حالا گفتیم بچن بازی میکنن

دقیقا همین یکشنبه زدن دسته عینک دخترمو شکوندن 

حالا بری پیش مدیرشون میگه بچن دیگه😐