2777
2789
عنوان

کمک ، بهم گفت قیدتو میزنم اگه معلم نشی 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 51 پست

تو جوان و احساساتی هستی فعلا زمان ازدواج شما نیست عزیزم عقلت هنوز نمیرسه که چکار کنی هر زمانی وقت انجام کاری هسا توی زندگی شما الان زمان درس خوندن هست درستو بخون اون پسر روستایی هم اصلا برای زندگی شما مناسب نیست موردهای بهتر میاد سراغت 

اینکه اصلتیش کجاست این مهمه عزیزم.من۶ساله ازدواج کردم خونه واده شوهرم همشون روستان من یه شهر دور از ...

خدا خیرت بده که چراغ راه شدی

البته اگر استاتر دست از یه دندگی برداره

اکثر آدمهایی که مارا رنج میدهند،رنج کشیده هایی هستن که نتوانسته اند از زخم های خود عبور کنند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین که صادقانه گفتید 👌🏻👌🏻👌🏻

مرسی گلم.چهارساله که خونه خودمونیم و تو شهریم هیچ جای این شهرو بلد نیستم فقط میدونم که خیام داره و عطایی داره و مرکز و چن اسم دیگه خیابانو ولی به دیدن نمیشناسمشون چون مثل گنجشک تو قفسم ببرتم بیرون شبا میبره و هیچچچچچ وقتم حق ندارم تنهایی تا سر کوچه هم برم یه بازار رفتن ساده تو دلم آرزو شده

❤🩷کوردم و به کوردی دلیم عاشق کوردستانم💜🧡
خانوادم راضی نیستن من خودم دوسش داشتم عموم میگفت اینو نگیر خانواده خوبی نیستن ( برادرزنه عمومه ) نمی ...

ولش کن بابا ! لابد سنت کمه و اولین جنس مخالفه که بهت ابراز علاقه کرده و هورمونات و ریخته بهم . چند سال دیگه به این حماقتت میخندی ، خودم تجربه اولین عشق و این بچه بازیا رو داشتم که دارم بهت میگم . بزار بره سراغ گوسفنداش 

شما با هم هیچ سنخیتی ندارین اینو بفهم 

مرسی گلم.چهارساله که خونه خودمونیم و تو شهریم هیچ جای این شهرو بلد نیستم فقط میدونم که خیام داره و ع ...

عزیزم سعی کن راضیش کنید نقل مکان کنید از اونجا  

چون واقعاسخته بازشما منعطف هستید که پذیرفتید 

اکثر آدمهایی که مارا رنج میدهند،رنج کشیده هایی هستن که نتوانسته اند از زخم های خود عبور کنند
خانوادم راضی نیستن من خودم دوسش داشتم عموم میگفت اینو نگیر خانواده خوبی نیستن ( برادرزنه عمومه ) نمی ...

قیافش قشنگه ک دلتو برده؟

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
ولش کن بابا ! لابد سنت کمه و اولین جنس مخالفه که بهت ابراز علاقه کرده و هورمونات و ریخته بهم . چند س ...

یعنی عاشق اون تیکه شدم که نوشتی بره سراغ گوسفنداش🤣🤣🤣🤣زدی تو خال بخدا

اسی میتونی پی پی گاو و گوسفند تمیز کنی  برو زنش شو😂

خدا خیرت بده که چراغ راه شدی البته اگر استاتر دست از یه دندگی برداره

مهمتر از اونم سنشه بابا اسی جان ۱۰سال ازت بزرگتره داری چیکار میکنی؟؟؟ببینم فردا تو خونه زندگیت وقتی هوس یه شکلات ساده کردی  چجوری میزنه تو ذوقت که اه چقد بچه ای اینا چیه میخوریو و با همین چیزای کوچیک و بی اهمیت تو دلت عقده ای درست میشه اندازه یه کوه که حتی خواسته های کوچیکمم ندیده گرفته میشه چون اون پسر دیگه از سن و شور و شوق سن تو گذشته و الان این حسای تورو درک نمیکنه حالا شکلاتو مثال گفتم 

مهمتر از اونم سنشه بابا اسی جان ۱۰سال ازت بزرگتره داری چیکار میکنی؟؟؟ببینم فردا تو خونه زندگیت وقتی ...

آفرین یعنی واقعا گل گفتی سنگ تموم گذاشتی👌🏻👌🏻👌🏻😁😁

تازه ازم ایرادم میگیره میگه تو فلان عکست پات کج افتاده 😐 در صورتی که همه فامیل حسرت اندام و هیکل من ...

عزیزممممممممممممم این اعتماد بنفستو هدف گرفته

از قصد روت عیب میزاره ک خودتو بی ارزش بدونی ک هرچی گفت و قبول کنی

برام پیش اومده ک میگم.....

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
یعنی عاشق اون تیکه شدم که نوشتی بره سراغ گوسفنداش🤣🤣🤣🤣زدی تو خال بخدا اسی میتونی پی پی گاو و گوس ...

والا ! 😂 😅پسره گوسفند چرون چه ناز کرشمه ناشتا هم میاد !😑 اسی بهش رو داده و ادم حسابش کرده که براش تعیین تکلیف میکنه و میگه بایدمعلم شی تا قیدتو نزنم ! لابد از الان چاله حقوق اسی رم کنده و از اوناست که کارت حقوقی زنشون و دست خودشون میگیرن 🙆

عزیزم سعی کن راضیش کنید نقل مکان کنید از اونجا   چون واقعاسخته بازشما منعطف هستید که پذیرفتید& ...

والا چهارساله که  دیگه روستا نیستیم ولی شوهرم اونور اروپا هم بره باز روستاییه و فرهنگ روستا رو با خودش همه جا میبره

والا ! 😂 😅پسره گوسفند چرون چه ناز کرشمه ناشتا هم میاد !😑 اسی بهش رو داده و ادم حسابش کرده که براش ...

همی دهاتیا ادعاشون بیشتر بابا بخصوص همی گله گوسفند داراشون 

یه دختری میشناسم باباش چوپونه  تو پشکل زندگی میکنن بعد برامون پیج زده میخواد بلاگر شه🤨😂😂😂

خیلی چشمای قشنگی داره ، میگه تو دانشگاه همه دخترا عاشقم میشدن 😏

همون دیگ یهوی از ی فضا محدود رفته چند نفر بش به به چه چه کردن هوا برش داشته...!