2777
2789
عنوان

کمک ، بهم گفت قیدتو میزنم اگه معلم نشی 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 51 پست
وا دختر شهری که با روستایی نمیتونه زندگی کنه  چطور خانواده ت قبول کردن؟؟😐

خانوادم راضی نیستن من خودم دوسش داشتم عموم میگفت اینو نگیر خانواده خوبی نیستن ( برادرزنه عمومه ) نمیتونم فراموشش کنم 

برو خدا روشکر کن قبل از عقد دستش رو شده 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته حکم مسلم نیست بعضیل می تونن من دیدم

عزیزم دنیارو براساس حداقلها نمی سنجند

براساس حداکثرها میسنجند

بعنوان کسی که زیاد این موارد دیدم

اکثر آدمهایی که مارا رنج میدهند،رنج کشیده هایی هستن که نتوانسته اند از زخم های خود عبور کنند

به عنوان یه دختر شهری که با یه پسر روستایی ازدواج کرده و تجربه داره بهت میگم به هیییییییییچ عنوان با روستایی ازدواج نکن آغا نکن اینکارو به پیر به پیغمبر نابودت میکنن جسارت نباشه به بقیه ولی فقط روستایی میتونه با روستایی ازدواج کنه فرهنگ روستا محدوده جای کوچیکیه چیزای حتی کوچک شهرو خیلللی بزرگ و دردسر ساز میبینن چون تو همون محدوده روستا زندگی کردن.بازم میگم قصد جسارت به هیچ کسو فرهنگیو ندارم ولی این دوتا با هم جور در نمیان کاشکی منم یکی بود که اینارو بهم میگفت

❤🩷کوردم و به کوردی دلیم عاشق کوردستانم💜🧡
هیچ وقت تهران نمیادشغلش همونجااست چون.توروستانمیری اونم نمیادتهران الکی گفته میام بدردهم نمیخوریداون ...

همش میگه زن رفیقم بچه تهرانه و اومده اینجا تو اگه دوستم داشته باشی میای ، عشق به جا و مکان نیست 

به موقع فهمیدی به دردت نمیخوره الان یه ذره ناراحتی میکشی دو روز دیگه یادت میره ولی بعد ازدواج به مشکل بخورید اعصاب همه داغون میشه تا بتونید جدا شید ، الان دختری راحت نشستی خونه بابات جدا بشی همه بهت سر کوفت میزنن میشه یه  شکست ، اگه از کنکورت راضی نیستی می تونی دوباره بخونی

به عنوان یه دختر شهری که با یه پسر روستایی ازدواج کرده و تجربه داره بهت میگم به هیییییییییچ عنوان با ...

این میگه من کلا دوساله اومدم روستا و قبلا کلا تهران بودم و کار میکردم و دانشگاه لیسانس حقوق گرفته ، ولی بعضی وقتا میبینم از مشکلات شهر میترسه میگه من آرامش روستا رو کنار مادرم دوست دارم اینجوری خیالم راحته اگه براش اتفاقی افتاد میرسم بهش 😔

خانوادم راضی نیستن من خودم دوسش داشتم عموم میگفت اینو نگیر خانواده خوبی نیستن ( برادرزنه عمومه ) نمی ...

والا عجیب برام تو این زمونه یه دختر امروزی پاشه بره روستا

معلوم تا قبل اون فقط سرت تو کتاب بوده 

وکسی تو زندگی ت نبوده

بابا اول راهی بذار اینقدر آدمای درست درمون بیان 

این چیه آخه

ببخشیدرک میگم اما خیلی عصبانیم کردی🤦🏽‍♀️ عجله نکن یه کم خودت بگیر 

اخه پسر روستا باید همون یه دختر از روستابگیره 

چون افکار و دنیاشون مشابه هم هست 

نه شما رو

چه خوش اشتها هم هست😂

اکثر آدمهایی که مارا رنج میدهند،رنج کشیده هایی هستن که نتوانسته اند از زخم های خود عبور کنند
همش میگه زن رفیقم بچه تهرانه و اومده اینجا تو اگه دوستم داشته باشی میای ، عشق به جا و مکان نیست  ...

اه اه چه پرو و خوش اشتها 

ده تا دختر داشتم به همچین مردی نمیدادم 

اینا چی هستن آخه

والا عجیب برام تو این زمونه یه دختر امروزی پاشه بره روستا معلوم تا قبل اون فقط سرت تو کتاب بوده&nbs ...

تازه ازم ایرادم میگیره میگه تو فلان عکست پات کج افتاده 😐 در صورتی که همه فامیل حسرت اندام و هیکل منو میخورن 🤦‍♀️ 

به عنوان یه دختر شهری که با یه پسر روستایی ازدواج کرده و تجربه داره بهت میگم به هیییییییییچ عنوان با ...

آفرین که صادقانه گفتید 👌🏻👌🏻👌🏻

این میگه من کلا دوساله اومدم روستا و قبلا کلا تهران بودم و کار میکردم و دانشگاه لیسانس حقوق گرفته ، ...

اینکه اصلتیش کجاست این مهمه عزیزم.من۶ساله ازدواج کردم خونه واده شوهرم همشون روستان من یه شهر دور از اونا بعد اینا سر کوچشون یه سوپر مارکت دارن که از وقتی با شوهرم ازدواج کردم آرزو دارم فقط یه بار برم ببینمش اون دُکانو واقعا میگم ها! اگه هم برم باید حتما با پدرشوهر و مادرشوهرم برم وگرنه بعدا دردسر ناموسی پیش میاد که عروس اینا با مادرشوهرش نرفته سوپرمارکت و تنهایی رفته!!!!!و این شد که الان۶سال شده و من فقط نوشته رو شیشه سوپرمارکتو دیدم 😐

❤🩷کوردم و به کوردی دلیم عاشق کوردستانم💜🧡
تازه ازم ایرادم میگیره میگه تو فلان عکست پات کج افتاده 😐 در صورتی که همه فامیل حسرت اندام و هیکل من ...

واییییی خدا از دست تو دختر دوست دارم بکشمت اینقدر حرصم دادی🤣🤣ول کن اه 

چطور اینقدر دنیات کوچک 

مگه باد کردی از بی شوهری 

اصلا جایی که این هست پات رو نذاری انگار نه انگار زمانی خواستی زن این بشی

فاتحه ش بخون تموم شد ورفت