2777
2789

سلام من از اول آبان باید برم سرکار ساعت کاریمم یک ربع به ۸ تا یک و‌ربع هست (اداری ) هستم . بچه اولمه چطوری مدیریت و‌برنامه ریزی تو کارام داشته باشم ؟ شام و‌ناهار و چی کنم ؟ (بچمم مادر و‌خواهرم قراره بیان خونه م نگه دارن فقط بچه رو نگه دارن کار منزل اصلا)

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

چند وقت اول سخته تا عادت کنی برای گوشی حتما یه تایم کوتاه در نظر بگیر بدجوری وقتتو میگزره 

اخر شب قبل خواب خونرو یه تمیز کاری مختصرو سطحی کن 

استراحت بعد کارت بیشتر از یک ساعت نشه 

از غذاهایی مثل الویه اینا استفاده کن 

بچت اگه سنش کم نبست و مدرسه میره یاد بده تنها باشه تو خونه

باهم مسابقه بذارین هر کی یجارو زودتر مرتب کرد و... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روز قبل نهار مشخص مواد آماده تو یخچال 

صبح زودنهار بپز 

برنج پلو پزبزن 

ظهر همزمان با کار ظهر مرتب کن و املت یا کتلت یا سوپ مواد اولیه شو آماده بذار 

عصر شام بذار 

آخر شب برای نهار فردا مواد آماده کن 

باید شام رو ب اندازه ناهار روز بعد هم بذاری! 

مثلا صبح قبل رفتن برنج رو خیس کن.گوشتت رو بذار روو کابینت ک یخش باز شه.خونه رو هر شب قبل خواب دستمال کشی کن.سرویس بهداشتی باید مدام تمیز باشه... کلا باید زرنگ از قبل بشی دیگه و تنبلی رو بذاری کنار... تا بچت خابه سریع دوش بگیری.اگر خرید خونه با شماست سر راه ک داری میای خرید کنی.نون توی فریزر داشته باشی‌.بعضی خورشت رو دوسه وعده ای بذاری.

کار شما اصلا وقت گیر نیست و زمان کافی برای تمام کارها رو داری. برای ناهار هم شام شب قبل رو کمی بیشتر بذار از همون بخورید. ماهی یکی دو بار  هم از نیروهای خدماتی برای کارهای خونه کمک بگیر