2777
2789
عنوان

بچه؟! آره یا نه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1759 بازدید | 176 پست
اخه میدونی..این طبع آدمیزاده که هرچیزی رو به سختی به دست بیاره قدرشو میدونه..من ده سال از ته دلم ماد ...

گریه‌ام گرفت دختر، خدا برات حفظش کنه 😍، آفرین بهت که آنقدر شاکری

God help me to be strong enough not to lie to myself 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش آروم و منطقی حرف بزن بگو بیاد با هم برین مشاوره....یا به یه بزرگ تر بگو بهش بگه.

اگگر نتونم تا آخر امسال راضیش کنم حتما از خانواده کمک میگیرم

اخه دارم میبینم کسایی ک بچه نداشتن یا کمتر از مامانمم بچه داشتن..بازم شرایط مامانم بهتره و سالم ترن. ...

اوهوم یعنی اونا که بچه شون کمتر بوده کمتر سالمن نسبت به مادرت؟

یکم نتیجه گیریت عجیب بود 

اای جونم😍😍😍😍چقدر دلبره

از کارا و اداهاش بخوام بگم میشه یه کتااااب

بخوای بچمو بشناسی همین بس که اولین کلمه معنی دارو اگاهانه ای ک گفت..به جای ماما بابا آب..گف جیزززه..اونم سرزبونی

فقط ببین این چقد سرتق و اتیش پاره س که ما هی بهش میگفتیم جیزززه... اونم همینو اولین کلمه یاد گرفت

برده بودمش پارک.. روی سرسره افتاب افتاده بود گرمش شده بود.. هم خوشش اومده بود و دوس داشت هی بره بالا و سربخوره..هم هردفه میذاشتمش بالا میگف جیزززه

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

چه خوب که مشکلات بچه رو میدونید من باشم خوشگذرونب

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
اینم بگم تصور کنید همیشه زندگیتون تمیز و مرتب رو نظم بوده باشه و همیشه با همسرتون پایه هستین و محیط ...

نه دیگه بنظرم بچه داری سخته خودم الان دومی رو حاملم البته منتها من تصمیمم بچه بود از اول 

...یک عدد آدم...
من برای نظم به کسی سخت نمی‌گیرم فقط خودمو داغون میکنم، هر جا برم در حال مرتب کردنم، مهمون بیاد بچه د ...

عزیزم پس قبول داری هر لذتی رنجی داره قبلش و آدمی اگه بتونه با جوون و دلش اون رنج بپذیره از اون لذت هم نهایت لذت میبره

بچه داشتن و تمام لذت هاش رنج هایی هم قبلش داره که باید پذیرفتم همون طور که الان یه سری رنج ها رو با جوون و دل میپذیریم تا به لذت هایی برسیم 

لذت بچه خییلی خییلی بیشتر از رنج هاشه جوری که فکر نمیکنم مادری باشه بگه این بچه نباشه من راضی ترم حاضرن جوون خودشونو بدن ولی بچه باشه

خیلی چیزا رو یه شخص قبل مادر شدن متوجه نمیشه

بعد مادر شدن کلا قلب و فکرت وارد یه دنیای دیگه میشه

خیلی دیدم افرادی که علاقه ای به بچه نداشتن یا شرایطشو نداشتن یا ناخواسته باردار شدن ولی بعدش چنان عاشق و شیفته بچه شدن که تمام رنج هاشو با عششق انجام دادن😍

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
خدا کنه ولی ممکنه اونو ببینی و دلت خیلی بیشتر بخواد وشوهرت باز نخواد  اونوقت برا خودت خیلی سخت ...

اینم هست انفقققققققدر اون دل دل می‌کنه منم میترسم. اگر تا آخر امسال راضی نشه دیگه یه فکر اساسی میکنم. بعضی وقتا میفهمم دارم خودمو گول میزنم که از بچه میترسم، من در واقع از همدلی نکردن همسرم میترسم، همش میترسم لوسبازی در بیاره، خیلی آدم محکمیه ولی در مورد من زیادی حساس و زودرنجه. اینا بیشتر ته دلم رو خالی می‌کنه

قطعابچه

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰۱۴۰۴٫۰۸٫۱۵ وسایل سیسمونیتو خریدیم پسر قشنگم واسه تک تکشون کلی قربون صدقت رفتیم و تصورت کردیم 😍۱۴۰۴٫۰۸٫۲۲ رفتیم دکتر وزنت شده ۱۲۵۸ گرم پسر قشنگم دکتر غش کرد از خنده یه شکل عجیبی تو شکمم دراز کشیدی بابا میگه عین من بد خوابه 🤣۱۴۰۴٫۰۹٫۰۶ رفتیم دکتر مامان تپش قلبت خیلی پایین بود حسابی منو بابارو ترسوندی پسر قشنگم تا یه آبمیوه خوردم و خدارو شکر سرحال شدی😍۱۴۰۴٫۰۹٫۱۴ چند روزی از کمر درد فلج شدم و به سختی پامیشم پسرم ولی همه اینا میگذره امروز بابا سرش گذاشت رو شکمم یواش یواش باهات حرف میزد شروع کردی تکون خوردن مامانی بابا خیلی برامون زحمت میکشه دعا کن همیشه سلامت باشه و سایش بالاسرمون باشه ❤️

از کارا و اداهاش بخوام بگم میشه یه کتااااب بخوای بچمو بشناسی همین بس که اولین کلمه معنی دارو اگاهان ...

ای خدا قربونش برم، وروجکیه برای خودش

اخه میدونی..این طبع آدمیزاده که هرچیزی رو به سختی به دست بیاره قدرشو میدونه..من ده سال از ته دلم ماد ...

😍

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

این سوال خیلی کلیِ و هر کس از دید خودش جواب میدم 

آدم ها و توانلیی ها ، علایق و برنامه ها با هم فرق میکنه 

یکی بی بچه خوشحاله 

یکی با یه دونه 

یه نفر با چندتا بچه 

شما اول باید به خودشناسی برسی 

شرایط مالی که الزامیه باید اوکی باشه ، این مورد رو بزاریم کنار 

واقعا شرایط روحی روانی خیلی مهمه 

مثلا من با یه بچه خوشحالم و تمایلی به بچه بعدی ندارم چون از نظر روانی نمیتونم بار این همه مسئولیت و سختی رو به دوش بگیرم 

مریضی ، تب ، غذا نخوردن ، و و و هزارتا بد قلقی داره که میتونه رو اعصاب آدم تاثیر بزار 

اینا مواردی که هیچ کس بهش اشاره نمیکنه 

فقط میگن سخته ولی شیرینه .. واقعیت اینه تا همیشه سختیش خیلی بیشتر از شیرینیشه