2777
2789
عنوان

بچه؟! آره یا نه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1759 بازدید | 176 پست
عزیزم پس قبول داری هر لذتی رنجی داره قبلش و آدمی اگه بتونه با جوون و دلش اون رنج بپذیره از اون لذت ه ...

ممنون که با آرامش و متانت جواب میدی، من باید رو خودم و همسرم کار کنم

God help me to be strong enough not to lie to myself 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگگر نتونم تا آخر امسال راضیش کنم حتما از خانواده کمک میگیرم

ایشالله راضی میشه.

غرورت تمامِ توست.هرگز آن را به هیچ و پوش نفروش.از آمیختن تفاهم و نیاز و هوس و وابستگی،چیزی خلق می شود که ما نامش را گذاشته ایم‌ عشق. در زندگی ات آن را بار ها و بار ها تجربه خواهی کرد،و هر بار خواهی پنداشت که این بار تفاوت دارد،که هر بار اشتباهی بوده است،که این بار آخرین بار است...نمی گویم چیز بدی است،لازم است؛امّا غرورت را تنها برای یک بار و تنها برای یک نفر،فدایش کن... از کفرِ من تا دینِ تو راهی به جز تردید نیست...دل خوش به فانوسم نکن این جا مگر خورشید نیست؟...با حس ویرانی بیا تا بشکند دیوارِ من...چیزی نگفتن بهتر از تکرار طوطی وار من. یادمه قبل آشنایی با تو همیشه از اسمت بدم میومد....آدمی زاده دیگه با بعضی چیزا اُنس نمی گیره...روزی که دیدمت و اسمت رو پرسیدم با خودم گفتم شانس رو ببین یکی پیدا شد که دقیقا همون اسم رو داره...اما سرنوشت و تقدیر همیشه زورش بیشتر از خواسته ی دل ما آدماست...الان هر جا اون اسم رو می شنوم دیگه بدم نمیاد فقط و فقط یاد تو میفتم...یاد خودِ خودِ تو.😔😔
این سوال خیلی کلیِ و هر کس از دید خودش جواب میدم  آدم ها و توانلیی ها ، علایق و برنامه ها با ه ...

عزیزم یعنی برگردین به عقب ترجیح میدین این بچه نباشه؟

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
یبار یه مدلزندگی دیگرو تجربه کنم یکم تنوع بده تا چند سالگی میتونی ب این زندگی ادامه بدی؟  وق ...

اگرم بچه تا اهل بشه غصه میخوری بچم فلان عروسم فلان، خانوم جون ادم باید خودش باعث دلگرمی خودش بشه نه اینکه از بقیه بخات حالش خوب کنن وگرنه اگه بچه ات یبار بجای تو زنش انتخاب کنه میشکنی و هزار تیکه میشی و دوای عروس مادر شوهر شروع میشه، خودت امید زندگیت باش البته که بچه خوبه به وقتش و عاقلانه،  اما بازم تباید امید به زندگیت بشه خودت خودت خودت،  نظرتون محترمه 

ممنون که با آرامش و متانت جواب میدی، من باید رو خودم و همسرم کار کنم

پدر شدن هم شبیه مادر شدن دنیای شیرینی داره

همسرت هم عاشق بچه اش میشه

سعی کن با دنیای پدرانه و لذت هاش آشناش کنی

زن و شوهر یه غذا با هم درست میکنن کلی کییف میکنن لذت مبرن از این غذای مشترک

حالا فکر کن یه بچه مشترک حاصل عشق و لذت چقدر میتونه شما رو بیشتر عاشق هم کنه

با پذیرش رنج هاش این معجزه زندگی رو بخواین و از وجودش غرق لذت بشین

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
اینم بگم تصور کنید همیشه زندگیتون تمیز و مرتب رو نظم بوده باشه و همیشه با همسرتون پایه هستین و محیط ...

تا کی باید این مرتبی و نظم پا برجا بمونه ب هر حال بچه قسمتی از زندگیس و وقتی میاد دیگه نه از خوشگذرونی خبریه نه از مرتبی تا زمانی که 3سالش بشه که از پوشک و شیر بگیریش

این سوال خیلی کلیِ و هر کس از دید خودش جواب میدم  آدم ها و توانلیی ها ، علایق و برنامه ها با ه ...

بله بچه دار شدن و اوردن یه انسان مسئولیت سنگینه  تمام جوانب باید در نظر گرفت من درسته مشکل مالی ندارم،  اما بنا به دلایلی و مشکلاتی که تو کودکیم داشتم نمیتونم و نمیخام مادر بشم تا وقتی ام حالم خوب نشه همچین کاری نمیکنم چون میدونم الان انقدر حالم بده که اگه یه بچه جلوم بخنده من کریه میکنم بگه مامان بیا بازی من سرش داد میزنم، ادم نباید بخاطر حرف مردم که پشت سرشون نگن مشکل باروری داره یه ادم دیگه هم بدبخت کنه خداروشکر همسرمم درکم میکنه 

شما متنی که نوشتم رو دوباره بخون ، جواب سوال رو میگیرید 

بالخره هر اتفاقی رنجش بیشتر از لذتش باشه و سختی ای داره به نظرش نیارزه دلش نمیخواد تکرار بشه و اگه برگرده انجامش نمیده

از این نظر جالب بود برام جواب سوالمو بدین

پدر شدن هم شبیه مادر شدن دنیای شیرینی داره همسرت هم عاشق بچه اش میشه سعی کن با دنیای پدرانه و لذت ...

ان شاءالله، ما با هم بازی کودکانه میکنیم حتی گاهی انفقققققققدر برای شیرین زبونی دخترونه میکنم که میگه:  خدا کنه دخترمون اینجوری بشه ولی بازم دو دله، سعی میکنم راضیش کنم خداروشکر که آنقدر انرژی مثبتی😍🥰

من خیلی دوست دارم سه تا بچه داشته باشم ،فعلا یه دختر سه ساله دارم،دوست دارم بعدی دوقلو باشه،بنظرتون ...

من عاشق چندقلوام، شرایطش رو داری بیار حتما

بالخره هر اتفاقی رنجش بیشتر از لذتش باشه و سختی ای داره به نظرش نیارزه دلش نمیخواد تکرار بشه و اگه ب ...

بپذیریم آدمها شبیه هم نیستن 

قرار نیست شبیه هم بشن 

من با یه دونه دخترم خوشحالترم 

و اومدن این مسیر با یه بچه دیگه برام خوشایند نیست 

بنظرم خدا با دخترم نعمتش رو بهم بخشید و حجتش رو تمام کرده 

درمقابل شاید فرد دیگه ایی باشه که از خدا ۵ الی ۱۰ تا بچه میخواد

خیلی هم خوبه این تفاوتا