گوشیم زنگ خورد ببخشید... اینطور هم میشه بهش نگاه کرد.. ولی من این موضوع رو از چند جهت عنوان کردم
صحبتای استارتر چنتا نکته داشت
۱-خیلی منظم و وسواسیه
۲_شاغله
۳_نگرانه ک باوجود بچه میتونه به فعالیتای عادی ش برسه یا نه
منم با توجه به این موضوعات مثال مامانمو زدم وخواستم بهشون بگم که
۱_منظم بودن خونه و زندگی رو کلا تا وقتی میتونی خیلی دقیق بهش برسی ک جوون باشی وقتی یکم پا به سن بذاری دیگه خواه ناخواه نمیتونی به کارات درست برسی
۲_کسی ک اینقدر تمیزه و ضمنا شاغله و شاغل بودن و خانه داری رو داره با هم هندل میکنه... قطعا وجود بچه هم لطمه ای به نظمشنمیزنه کمااینکه مادر من با وجود پنج شیش تا بچه پشت سر هم خونش و خودش و بچه هاش همیشه تمیز بودن..ینی اینکه براش تمیزی مهم بود و به زندگیش میرسید.. و باوجودیکه اونقدر تمیزی براش مهم بود... حالا که پا به سن گذاشته دیگه نمیتونه مثل قبل به کاراش برسه.. گرچه که همین الانم وقتی بخواد یه کاریو انجام بده هنوزم از ما بهتر و تمیزترانجام میده... نمیدونم تونستم مقصودمو الان برسونم یا نه
اها شاید بهتر باشه اینم بگم
کمردرد و سیاتیک مامانم ربطی به تعداد بچه هاش و زحمتای اون موقش نداره خیلی.. اخه یه دختر خاله مامانم دارن.. که ایشون دیر ازدواج کردن و کلا بچه ندارن ولی خیلی بیماریا و مشکلات دیگه دارن
درکل خیلیا معتقدن که بچه اوردن باعث میشه زن سالمتر باشه و راستش من توی اطرافیانم ک دارم میبینم اتفاقا همینطوره و خانومایی ک تعداد بچه هاشون بیشتر از قصا سالمترن
مثلا دوتاعمه هام..یکی ۴تابچه داره و عمه بزرگترم ۸تا بچه داره.. با این وجود از نظر قوه بدنی و سلامتی شرایط بهتری نسبت به عمه کوچیکم داره