2777
2789
عنوان

بچه؟! آره یا نه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1759 بازدید | 176 پست
بله بچه دار شدن و اوردن یه انسان مسئولیت سنگینه  تمام جوانب باید در نظر گرفت من درسته مشکل مالی ...

عزیزم از ته دلم میخوام که حالت دلت خوبه خوب بشه و لذت زندگی رو با هم وجود بچشی اونوقت راحت تر تصمیم بگیری برای مابقی زندگیت 

والا اینقدر از آینده بد بچه تو ایران میگن که خیلی میترسم از سه تا بچه،

ههمه چی بستگی به خودت داره، تو اروپا تو آمریکا هیچ بچه‌ای بدبخت نیست؟ تو ایران هیچ کس خوشبخت نیست؟ به نظرم این یه حجمه و فکر پوچه که داره جا میفته. خاله مامانم خیلی زندگیه معمولی داشتن و همسرشون کارگر بود، فکر کنم ۸ یا ۹ تا بچه داره، همه بچه‌هاش دکتر و مهندس و معلم شدن یکیشون هم تو ناسا مشغوله خدا شاهده مامانم میگه نوبتی لباس و کفش میخریدن چون نداشت یهو برای همه بخره ولی مامانم اینا تو رفاه کامل، داییام کلی خوشگذرونی ولی چه فایده؟!؟! نه زن نه زندگی نه دیگه خوشگذرونی تازه کلی هم مصیبت

God help me to be strong enough not to lie to myself 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ههمه چی بستگی به خودت داره، تو اروپا تو آمریکا هیچ بچه‌ای بدبخت نیست؟ تو ایران هیچ کس خوشبخت نیست؟ ب ...

دقیقا حرفاتون خیلی درسته ،نیاز داشتم به این حرفا ،خدا کمکمون کنه تصمیم درست بگیریم،مرسی ازت عزیزم

اگرم بچه تا اهل بشه غصه میخوری بچم فلان عروسم فلان، خانوم جون ادم باید خودش باعث دلگرمی خودش بشه نه ...

عزیزم شما مشکل روحی داری واسه همون انقدر بدبینی تو اطرافتم از این چیزا دیدی حق داری انقدر در برابر بچه گارد بگیری

دخترم دلخوشی و دلگرمی منه

همه همینن

تا وقتی بچه دار نشدی کسیو نصیحت نکن

گریه‌ام گرفت دختر، خدا برات حفظش کنه 😍، آفرین بهت که آنقدر شاکری

دقیقا خودمم گریه کردم🥺

در کل رنج داره ولی رنجش هم مقدسه...همین رنج هم انسانیت رو تقویت میکنه به نظرم... من از وقتی ک‌بچه دار شدم هم پدرومادرا رو بیشتر درک میکنم هم پدرومادرایی ک حسرت بچه دارن و درانتظار‌اولادن

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بپذیریم آدمها شبیه هم نیستن  قرار نیست شبیه هم بشن  من با یه دونه دخترم خوشحالترم  ...

خدا برات حفظش کنه

نظر منم همیین بود که هممین دخترت هم با همه سختی هاش زندگی رو برات لذت بخش تر کرده و با وجودش خوشبخت تری

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
دقیقا حرفاتون خیلی درسته ،نیاز داشتم به این حرفا ،خدا کمکمون کنه تصمیم درست بگیریم،مرسی ازت عزیزم

فدات شم، خودمم اینجا ملی حرف خوب شنیدم، ان شاءالله بهترین‌ها برامون پیش بیاد

God help me to be strong enough not to lie to myself 
اوهوم یعنی اونا که بچه شون کمتر بوده کمتر سالمن نسبت به مادرت؟ یکم نتیجه گیریت عجیب بود 

گوشیم زنگ خورد ببخشید... اینطور هم میشه بهش نگاه کرد.. ولی من این موضوع رو از چند جهت عنوان کردم

صحبتای استارتر چنتا نکته داشت

۱-خیلی منظم و وسواسیه

۲_شاغله

۳_نگرانه ک باوجود بچه میتونه به فعالیتای عادی ش برسه یا نه

منم با توجه به این موضوعات مثال مامانمو زدم وخواستم بهشون بگم که

۱_منظم بودن خونه و زندگی رو کلا تا وقتی میتونی خیلی دقیق بهش برسی ک جوون باشی وقتی یکم پا به سن بذاری دیگه خواه ناخواه نمیتونی به کارات درست برسی

۲_کسی ک اینقدر تمیزه و ضمنا شاغله و شاغل بودن و خانه داری رو داره با هم هندل میکنه... قطعا وجود بچه هم لطمه ای به نظمش‌نمیزنه کمااینکه مادر من با وجود پنج شیش تا بچه پشت سر هم خونش و خودش و بچه هاش همیشه تمیز بودن..ینی اینکه براش تمیزی مهم بود و به زندگیش میرسید.. و باوجودیکه اونقدر تمیزی براش مهم بود... حالا که پا به سن گذاشته دیگه نمیتونه مثل قبل به کاراش برسه.. گرچه که همین الانم وقتی بخواد یه کاریو انجام بده هنوزم از ما بهتر  و تمیزتر‌انجام میده... نمیدونم تونستم مقصودمو الان برسونم یا نه

اها شاید بهتر باشه اینم بگم

کمردرد و سیاتیک مامانم ربطی به تعداد بچه هاش و زحمتای اون موقش نداره خیلی.. اخه یه دختر خاله مامانم دارن.. که ایشون دیر ازدواج کردن و کلا بچه ندارن ولی خیلی بیماریا و مشکلات دیگه دارن

درکل خیلیا معتقدن که بچه اوردن باعث میشه زن سالمتر باشه و راستش من توی اطرافیانم ک دارم میبینم اتفاقا همینطوره و خانومایی ک تعداد بچه هاشون بیشتر از قصا سالمترن

مثلا دوتاعمه هام..یکی ۴تابچه داره و  عمه بزرگترم ۸تا بچه داره.. با این وجود از نظر قوه بدنی و سلامتی شرایط بهتری نسبت به عمه کوچیکم داره

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
 خوشبخت باشی عزیزم

ممنونم عزیزم.. ان شاءالله شمام خوشبخت و عاقبت به خیر و پدرو مادر باشید🙂😍

گوشیم زنگ خورد ببخشید... اینطور هم میشه بهش نگاه کرد.. ولی من این موضوع رو از چند جهت عنوان کردم صح ...

البته سلامتی اونا بخاطر بحث تغذیه سالم و فعالیت های بدنی شون هشت وگرنه جوونای الات اصلا توان جسمی ندارن ۸ تا بچه بیارن چیزی ازشون نمیمونه

اما در کل مرسی از توضیحاتت و بغیر از اون قسمتی که گفتم آره منم باهات موافقم