2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 103 پست
چراهمه جهیزیه رو میندازین گردن دختر 😒 جهیزیه به عهده پسره که داره تشکیل خانواده میده  حالا ا ...

این چه طرز فکریه دخترو ب کسی نمیدن دختر مال کسی نیست ...دختر رو نمیگیرن...دخترو و پسر دارن ازدواج میکنن جفتشونم مسول شروع زندگین...ولی از اونجایی که دخترای ایران به جز بخور و بخواب کار دیگه ای ندارن خانوادش مجبورن جور دخترشونو بدن...وگرنه دخترم داره تشکیل زندگی میده از آسمون نباید تو یه زندگی نازل شه که

ببخشید ازت اجازه نگرفتم والا تو‌ از اون خواهر شوهراییا😂اگه رفتی خونه خودت که بدون سرت کلاه رفته سرت ...

اینم بدون من هیچ توقعی نه از پدرومادر خودم داشنم نه پدرومادرشوهرم خودم وشوهرم دستمون توجیب خودمون بود امروز جهیزیع هم مادرشوهرداد فردا خرج زندگی کی بده همه ما میدونیم پنج تومن وشش تومن پولی نیست توقع شما زیاده

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی گفته با عروسه؟اینو میدونی که تو هر شهر ی رسم به خصوصی هست دیگه؟تو شهر ما جهاز کوچیک با عروسه جهاز ...

خب با دوماده...یعنی وقتی ازدواج میکردی نمیدیدی با کی ازدواج میکنی؟چرا اول ازدواج میکنید بعد به شرایطش فکر میکنید؟؟؟انقد شوهر کردن مهمه؟

خاک توسرش شد دیگه!واسه هرکس بدبخای میادسره خودت عزیز!دنیاخیلی کوچیکه یه خدابیامرزی بیشترنمیمونه

دقیقا مامان بزرگ منم ک مادرشوهر مامانم میشه اینقدر بدجنس بود ک حد نداشت

الانم حتی نای راه رفتن نداره ماها باید تر و خشکش کنیم ولی من یکی ازش متنفرم و اگه براش غذا درست میکنم میبرم از سر ترحمه وگرنه متنفرم ازش😑زمین گرده

اینقدر بد کرد ک کارما زد تو سرش

اینم بدون من هیچ توقعی نه از پدرومادر خودم داشنم نه پدرومادرشوهرم خودم وشوهرم دستمون توجیب خودمون بو ...

حرف زدن با زنایی که خودشونو مال مرد میبینن باعث میشه حالم بهم بخوره از این حجم از جاهلیت...حتی نمیدونن استقلال چیه...بعد میگه مادرشوهرت بمیره مالشو بخوری...یه آدم چقد میتونه حقیر باشه؟

حرف زدن با زنایی که خودشونو مال مرد میبینن باعث میشه حالم بهم بخوره از این حجم از جاهلیت...حتی نمیدو ...

ایشالله که یک زن افریطه وازدزندگیت شه که همه چیوازجمله ازامش ازت بگیره من نفسم گرمه مطمعن باش سرت میادبعدن یادحرفیکه زدی بیفت

حرف زدن با زنایی که خودشونو مال مرد میبینن باعث میشه حالم بهم بخوره از این حجم از جاهلیت...حتی نمیدو ...

من با حرف زدن بعضی عروسا وتوقعاتشون از خونواده شوهر اینجا حرص میخورم بعدتوقع دارن اون مادرشوهر احترامشون نگهداره همونطور که میگیم داماد حق نداره از عروس توقع کنه وسایل خارجی وگرون ببره هرچه خونوادش بده لطف کرده کمک خان اده اول زندگی لطف هست نه وظیفه اما بازم توقع دارن خونه وسایل زندگی اماده اینا برن زندگی کنن انگار اون پدرومادرا خودشون ادم نیستن وباید بمیرن

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
کی گفت مادرشوهر باید بخره میگم هیچ کمکی نیست از جانبش

چرا من حرف شما رو درک نمیکنم چرا توقع داری حتما کمک کنه؟ کمک ک بایدی نیست طرف باید دلش بخواد کمک کنه

بعدم ۶ تومان پول نیست اونم خرج خودش و داره چرا اینقدر توقع دارید؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
این چه طرز فکریه دخترو ب کسی نمیدن دختر مال کسی نیست ...دختر رو نمیگیرن...دخترو و پسر دارن ازدواج می ...

تو فرهنگ ایران وقتی پسری ازدواج میکنه میگه زن گرفتم وقتی خانواده ای عروس دار میشن میگن عروس گرفتن ش

مااحتما مطلبی خوندی تحت تاثیرشی و این واژه رو بد تعبیر میکنی من مقصر فرهنگ سازی این اصطلاح نیستم در فرهنگ ایران اینحوری جاانداختن 

حرفات باهم تناقض دارن بعدم شما که از واژه گرفتن برای خانوما منزجر شدی چرا از حق و حقوقشون که پایمال شده خبر نداری   مطمئنی دخترا میخورن و میخوابن  ؟؟؟در جریانی خیلی از دخترای این سرزمین حق تنها بیرون رفتنم ندارن ؟؟؟ تو میدونی شرایط سرکار رفتنو داشتن و نرفتن؟؟؟وقتی ازدواج میکنی اجازت باهنسرته که بذاره تو سرکار بری یانری ؟؟؟باید برای حق طبیعی خودت شرط بذاری و حق اشتغال و تحصیل و ... غیره رو بگیریم ؟؟؟

تولایق بهترینایی ، هرچیزی که اتفاق نیوفتاد مطمئن باش بهترینش برات اتفاق میوفته
ایشالله که یک زن افریطه وازدزندگیت شه که همه چیوازجمله ازامش ازت بگیره من نفسم گرمه مطمعن باش سرت می ...

من به خدای بالاسرم بیشتر از نفس گرم زنی که همه رو نفرین میکنه اعتقاد دارم...