2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 103 پست
اینم بدون من هیچ توقعی نه از پدرومادر خودم داشنم نه پدرومادرشوهرم خودم وشوهرم دستمون توجیب خودمون بو ...

دم شما هم گرم که‌تو این تاپیک شرکت کردی و دید منو باز کردی و باعث شدی من دست از توقعاتم بردارم

من از خودمم توقع ندارم که تو میگی از اونا توقع داری تو شده که واست کادو بیارن بعد بردارن بگن نصفش و ...

من توهینی به شما نکردم ...نمیکنم هم ..من میگم مادرشوهرت بده؟بیخیال وارد زندگیت نکن خودت برای زندگیت تلاش کن که بعدا حرص نخوری...حرفم یادت باشه بعدا میرسی که چیزی که گفتم...که نمیارزه اصلا ما اهمیت بدیم به یه سری حرفا و آدما...قوی باش کاریکه نمیخوای انجام نده ...نیازی به سوال نیست کلا تو زندگی از خانوادتم توقع نداشته باش ببین زندگی چقد به کامت شیرین میشه ...اولویتت خودت و همسرت باشه ...مادرشوهر هرکاری کرد اگر خوب کرد دمش گرم اگر بد کرد تلاش کن حل بشه نشد؟پاک کن از زندگیت...الان بگم بشین حرص بخور دلت نمیشکنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جهیزیه با خانواده عروسه کی گفته مادرشوهر باید بده تازه اونم با این حقوق کم بیاد جهاز توام بده وال ...

دمتون گرم که دید منو باز کردین و ممنون که شرکت کردین

در جریان همشون هستم...ولی تلاش نکردنشون برای رفع مشکل رو هم میبینم...من خودم مهریه نخواستم ولی حق و ...

همشونو ندیدی گل 

بحث ازدواج نیست بحث ازادی که باید قبل از ازدواج داشته باشن دختری که حق نداره تنها تاجلوی در بره این حق طبیعی ازش سلب شده نمیشه مطمئنا برای نفسشم که میره و میاد باید جواب پس بده این دختر اگرم  ازدواج کنه برای رسیدن به ازادی که تو خانواده پدری ازش سلب شده  اینکه بهتر درکشون کنی خودتو بذارجاشون گفتن میخوره و میخوابه اصلا درست نیست چون تو شرایطشون نبودی 

درضمن این دختر چون خانواده خودش حق طبیعیشو بهش ندادن دیگه به شرط و شروطای ضمن عقدم اگاهی نداره که باز بتونه اون موقع از حق و حقوقش اگاهی داشته باشه 

پس هم جنس خودمونو باوجود این همه نادیدگی قضاوت نکنیم 🙂

تولایق بهترینایی ، هرچیزی که اتفاق نیوفتاد مطمئن باش بهترینش برات اتفاق میوفته
اتفاقا این خانم باید یاد بگیره جور زندگی خودشو بکشه ...خودش و همسرش که انقدر تو زندگی اذیت نشه...زند ...

مادرشوهری که ازاول حتی ازیه کادوی کوچیک هزارتونی که اونم عزت به زندگی پسرشه دریغ کنه مطمعنن فردابه خودشم نبایداجازه دخالت بده یاموش بوونه توزندگیشون؟چطوری اینوحذف کنن میشه بگی

همشونو ندیدی گل  بحث ازدواج نیست بحث ازادی که باید قبل از ازدواج داشته باشن دختری که حق نداره ...

فک کنم کم ندیدیم تو همین سایت که طرف میگه من خانومی میکنم سرکار نمیرم...در ضمن خانواده ای که انقد سنتی هستش وظیفشه جور دخترشو بده پس باید لال باشه...من یه طرفه حرف نمیزنم ...نمیگمم دختر وظیفه جهاز داره اصلا...فلان برند و مارک و بی کم و کاست...من میگم وظیفه دختر و پسره...به جز یه عده که شما میگی خیلیا تنبلن و دنبال شوهر ...بابا دخترا باید قوی باشن حرف بدی نمیزنم...میگم ما ارزشمون زیاده ...عرضه داریم این دنیا نباید فقط مردونه باشه

مادرشوهری که ازاول حتی ازیه کادوی کوچیک هزارتونی که اونم عزت به زندگی پسرشه دریغ کنه مطمعنن فردابه خ ...

رفت و آمد نکنه...ما مجبور نیستیم با همه رابطه داشته باشیم ...من نمیگم عروس باید جلو مادرشوهر خم شه...من میگم هرچقد اون بهت حس مادر بودن داد توام براش دختر باش و برعکس...اگر تو زندگیت دخالت میکنه نسخشو بپیچ و ازش تا میتونی دور شو...اتفاقا این خیلی بهتره تا یکی کل زندگیت منت بزاره سرت که من وسیله دادم حق دخالتم دارم...بیخیال بابا آدم رو فرش خالی بشینه زیر دین کسی نره 

فک کنم کم ندیدیم تو همین سایت که طرف میگه من خانومی میکنم سرکار نمیرم...در ضمن خانواده ای که انقد سن ...

من زیاد تواین سایت فعالیت نمیکنم نظره کاربرارو نمیدونم 

من از چیزی که تو دورو اطراف باچشم دیدم میگم 

احتمالا اون خانومم نخواسته غروروشو بشکنه بگه همسرم یا پدرم اجازه نمیده و اونجوری بیان کرده 

بحث منم خانوده دختر نیست بحث من اینه که جهاز خریدتو وظیفه دختر میدونن خانواده ها در حده توانشون کمک کنن مابقیش بادخترو پسره 

ببین اینا افکارو عقایدی که ازچندین سال میش تو مغز قدیمیای ما پرورش دادن یه شبه و یروزه و به همین راحتی نمیشه تغیرش داد دخترا ایران تنبل نیستن کشورشون ایجاد کرده یسریابه حق و حقوقشون اگاه نباشن و این بشه شیوه زندگیشون 

من زیاد تواین سایت فعالیت نمیکنم نظره کاربرارو نمیدونم  من از چیزی که تو دورو اطراف باچشم دیدم ...

ماها باید تغییر بدیم...پس کی قراره عوض شه؟تا کی باید زیر بار جهل باشیم؟با این گرونی و مصرف گرایی باید مبارزه شه...اینم وظیفه ماهاست 

ماها باید تغییر بدیم...پس کی قراره عوض شه؟تا کی باید زیر بار جهل باشیم؟با این گرونی و مصرف گرایی بای ...

دیگه بحثو کشوندی  به شرایط فعلی جامعه بحث مورد نظر من محترم دونستن دختراهست و اینکه چیزیو نندازن گردنشون 

من منکر تغیرات نمیشم برای این تغیر بزرگ همه باید باهم متحد باشن الهی به نتیجه ی مطلوبمون برسیم 

عزیزم کلا مادر شوهر خوب به ندرت پیدا میشه.هیچ کس دل خوشی نداره.ولی دلیل تو هم قانع کننده نیست.خب متا ...

این عروس پرو و بد هست چه ربطی به مادرشوهرش داره؟؟این مگه باید جهاز بخره؟

مادر خودت مادرشوهر نیست؟الان که اکثرا خوبن کاری ندارن دیگه هیچ کس کامل و بی عیب نیست من از مادرشوهر راضیم یه تاپیک نظرسنجی هم گذاشتم از پنجاه و دو نفری که شرکت کرون سی و شش نفر گزینه ازش راضیم رو انتخاب کردن 

اینم تاپیکم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3132730/نظرسنجی-راجب-مادرشوهر

این عروس پرو و بد هست چه ربطی به مادرشوهرش داره؟؟این مگه باید جهاز بخره؟ مادر خودت مادرشوهر نیست؟ال ...

چن روزه نبودم تو سایت.الان دیدم تاپیکتو. 

خب الان تو راضی هستی از مادرشوهرت مام باید راضی باشیم؟کلا فازتو نگرفتم دوست عزیز.