بیاین بگین با مادر شوهری که تو خرید جهیزیه هیچ کمکی نمیکنه چیکار باید کرد؟بلکه به فکر اینکه خونشو عوض کنه یا جهیزیه خودشو عوض کنه بماند که شوهر من مغازه داره و وضع خوبی نداریم اما پدر شوهرم فوت شده و ی پول بازنشستگی ماهی 6 یا ۷ تومن واسش واریز میشه بخدا یکسال و خورده ای گذشته هیچی نخریدیم و هیچ کمکی هم از جانبش نداشتیم بجز دو سه تا قسط بوده که داده باز پولشم گرفته
بله نه داماد و نه عروس حق ندارن...همونقدر که عروس در حد وسعش میتونه جهاز ببره دامادم همینه...فرقی نی ...
دقیقا همینه ..حالا دخترا اکثرابیکارن خونواده جورشون میکشه اما مرد وظیفش تامین زندگی هست و باید بتونه جور زندگی بکشه خدا شاهده من پنج تا خواهرشوهر دارم مادرشوهرم وپدرشوهرم ۳۰ تا کارگر داره کنارشون نون میخوره نه به پسر چیزی دادن نه دختر چون بچه هاش همه مستقل بودن با کارخودشون خریدن
تو فرهنگ ایران وقتی پسری ازدواج میکنه میگه زن گرفتم وقتی خانواده ای عروس دار میشن میگن عروس گرفتن ش ...
در جریان همشون هستم...ولی تلاش نکردنشون برای رفع مشکل رو هم میبینم...من خودم مهریه نخواستم ولی حق و حقوقمو خواستم...مهریم یه شاخه گل رزه ولی حق طلاق و پاسپورت و کار و حضانت دارم...نامزدم خونه مجردی داشت گفتم نیازی نیست بری دوباره وسیله بگیری هرچی سالمه استفاده کنیم...گفتم من انتظاری از خانوادت ندارم مسول این زندگی ما هستیم...خانواده به شدت پولداری هم داشت...اینکه من بیام صرف شوهر کردن همه چیو ندید بگیرم تقصیر منه...گاهی مظلوم بودن از ظالم بودن بدتره
چرا من حرف شما رو درک نمیکنم چرا توقع داری حتما کمک کنه؟ کمک ک بایدی نیست طرف باید دلش بخواد کمک کنه ...
من از خودمم توقع ندارم که تو میگی از اونا توقع داری تو شده که واست کادو بیارن بعد بردارن بگن نصفش و شما بدین نصفشو خب شاید اینکه قلب منو بدرد میاره بعد هرکدومتون هرچی به دهنتون میاد میگید بالاخره منم آدمم اگر که من الان به رو نیارم که دل شکوندین چون یک طرف به قاضی رفتین ولی اون خدای بالا سر که میدونه خوب جاییم نشسته و مطمئن هم باشین جواب دل شکستن حکمش خیلی بالاتر از این حرفاس کاش قبل از تموم بالا منبر رفتناتون ی دوتا سوال بپرسید بعد هر چی به دهنتون اومد بگین
دقیقا همینه ..حالا دخترا اکثرابیکارن خونواده جورشون میکشه اما مرد وظیفش تامین زندگی هست و باید بتون ...
من همسرم حقوقش حداقل 5 برابره منه...خانواده سطح بالایی هستن ...پدرش کلی زمین و خونه داره...ولی ما زندگیمونو قراره تو خونه 70 متری که دوتایی خریدیم شروع کنیم...با وسیله هایی که بعضیاشون استفاده شده...خونه برادرش 400 متره خونه پدرش دو طبقه 300 متریه...خب از اینا ب ما چه؟واقعا درک نمیکنم
عزیزان قضاوت کسیونکنین که سرتون میاد لابددوست داره یه کادوکوچولومادرهمسرش بهش بده که اونم نمیده توقع ...
کادو مشکلی نیست ولی این که هی تکرار کنه وستیل بزرگ ک باید بگیره و اینقدر حقوق میگیره و... قشنگ نیست
زندگی مشترک اسمش روشه رو طرف باید تلاش کنن، الانم همسر ایشون باید زندگی و تامین کنه
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من از خودمم توقع ندارم که تو میگی از اونا توقع داری تو شده که واست کادو بیارن بعد بردارن بگن نصفش و ...
من الان ب شما توهینی کردم؟ چی گفتم ک دلت شکست؟ خوشتون اومده تا یکی یه جوابی میده ک ب دلتون نیست طرف و تهدید کنید و به خدا واگذار کنید و...؟ من الان ب شما چی گفتم ک اینجور حرف میزنی؟
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اتفاقا این خانم باید یاد بگیره جور زندگی خودشو بکشه ...خودش و همسرش که انقدر تو زندگی اذیت نشه...زندگی خاله بازی نیست زندگی سخت و پرتنشه...جای اینکه بشینه حرص 6 تومن مادرشوهرو بخوره خودش ببینه میتونه از لحاظ مادی یه کمکی به زندگیش بکنه یا نه...اینجوری پیر نمیشی
این چه طرز فکریه دخترو ب کسی نمیدن دختر مال کسی نیست ...دختر رو نمیگیرن...دخترو و پسر دارن ازدواج می ...
من از خودمم توقع ندارم که تو میگی از اونا توقع داری تو شده که واست کادو بیارن بعد بردارن بگن نصفش و شما بدین نصفشو خب شاید اینکه قلب منو بدرد میاره بعد هرکدومتون هرچی به دهنتون میاد میگید بالاخره منم آدمم اگر که من الان به رو نیارم که دل شکوندین چون یک طرف به قاضی رفتین ولی اون خدای بالا سر که میدونه خوب جاییم نشسته و مطمئن هم باشین جواب دل شکستن حکمش خیلی بالاتر از این حرفاس کاش قبل از تموم بالا منبر رفتناتون ی دوتا سوال بپرسید بعد هر چی به دهنتون اومد بگین
من از خودمم توقع ندارم که تو میگی از اونا توقع داری تو شده که واست کادو بیارن بعد بردارن بگن نصفش و ...
شما کامل توضیح میدادی ک کسی دچار اشتباه نشه، نه اینکه یه بخشی و بگید بعد ک همه براساس اون جواب دادند شروع کنید ادامه قضیه رو بگید