2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 103 پست
خدا خیرت بده تازه همه ی جهاز هم به عهده پسر نیست فقط وسایل بزرگ کوچیکا با دختره

اصلا این رسم اشتباه که دارن فرهنگ سازی میکنن ینی چی وظیفه دختره جهاز بخره 😤

پسره تشکیل خانواده میده خانواده دختر جهاز بدن

دخترو پسر عشق و حالشونو میکنن  چندتااسپرم ازدستشون در میره خانواده دختر باید خرج عشق و حالشونو بدن (سیسمونی)

مابزرگا به عهده پسره کوچیکاام بادختر 

تولایق بهترینایی ، هرچیزی که اتفاق نیوفتاد مطمئن باش بهترینش برات اتفاق میوفته
کی گفته با عروسه؟اینو میدونی که تو هر شهر ی رسم به خصوصی هست دیگه؟تو شهر ما جهاز کوچیک با عروسه جهاز ...

باداماد نه مادرشوهر شوهرت وقتی هنوز بزرگ نشده ودرامددنداره چرازنش شدی

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم جهیزیه با خانواده عردس هس، ما رسم داریم ۴تا تیکه با خانواده داماد باشه، که هموناهم شوهرم خودش ...

وسایل کوچیک با عروسه وسایل بزرگ با دوماد حال اگه تو این وضعیت دوماد وضعش خوب نباشه این مادر که باید کمک کنه ن که هر روز به فکر خودش باشه و بچش و حتی یادش نیاد

نمیمیره کهههه جونه هنوز ولی افکارش ماله ۳ قرن پیشه

ماله منم جون بودخیلی ادعازرنگی میکرد خداواسه کرونابسازه راحت شدیم بقران خیلی اذست میکردبه شوهرم یکسره میگف زن بگیر بادوتابچه ازهرکارس دریغ نمیکرد واسه ازهم پاشیدن زندگی پسرش اعجوبه ای بودکه رفت به درک

باداماد نه مادرشوهر شوهرت وقتی هنوز بزرگ نشده ودرامددنداره چرازنش شدی

ببخشید ازت اجازه نگرفتم والا تو‌ از اون خواهر شوهراییا😂اگه رفتی خونه خودت که بدون سرت کلاه رفته سرت تو برف بوده نفهمیدی جانم

دیگه داستان نباف ما همه خانه داریم خودمون دستمون تو هزینه ها هست شش تومن مبلغ بسیار کمیه برای ی ...

😂باشه سری بعدی میام‌از شما اجازه میگیرم ببینم نظرت چیه این طرز صحبت هم‌اصلا در شان یک خانوم نیست

عزیز دق یه دلش کزدن ازبس دلش خونه

شما فقط از زبون ایشون میشنوین هیچ وقت یکطرفه نمیشه به قاضی رفت 

وقتی کسی اینجوری و بی ادبانه توهین میکنه احتمالا مشخصه چه رفتاری با خانواده شوهرش داشته 

الان ایشون این حرفی که زد یعنی جسارتا  مادرشما  هم که احتمالا مادرشوهره بیشعوره ایشون رسما به مادر همه ما توهین کردن

جهیزیه با دختره خونه و ماشین با پسر 

ماخودمون میندازیم گردن دختر وگرنه هیچ جایی ننوشته وظیفه دختره 

پسرامگه همشون خونه و ماشین دارن؟؟؟ بعدم داشته باشن غیراز تعداد معدودی میزنن به اسم دختر که دختر ۵۰۰ میلیون جهاز ببره 

تولایق بهترینایی ، هرچیزی که اتفاق نیوفتاد مطمئن باش بهترینش برات اتفاق میوفته
😂باشه سری بعدی میام‌از شما اجازه میگیرم ببینم نظرت چیه این طرز صحبت هم‌اصلا در شان یک خانوم نیست

عزیزخودت ناراجت نکن من کامل درکت میگنماینایامادرشوهرای خوب دارن یامجردن گیریه ادم بدنیفنادن درک کنن

کدوم قسمت صحبتهای من در شان خانوم نبوده؟بی ادبی کردم؟توهین کردم؟حرف زشت زدم؟بعد شما تاپیک زدین یه چیزی گفتین که همه رد کردن 

ببخشید ازت اجازه نگرفتم والا تو‌ از اون خواهر شوهراییا😂اگه رفتی خونه خودت که بدون سرت کلاه رفته سرت ...

من اصلا برادرندارم ولی اینو میدونم اون پسری که زن میگیره وظیفه تامین زندگی داره نه پدرو مادربیچارش یه عمر برای زندگی خودشون جون بکنن حالام برگردن منت عروس بکشن و خواسته عروس رفع کنن ...

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
شما فقط از زبون ایشون میشنوین هیچ وقت یکطرفه نمیشه به قاضی رفت  وقتی کسی اینجوری و بی ادبانه ت ...

بنده خدا شماناراحت نشومادرشوهرخودشوگقت مسلمن بامادرای ماکه دشمنی نداره!من ازمادرشوهرم توقع کمکم نداشتم ولی کارای دیگش نه خداقبول داشت نه پیغمبزالان حالم ازاسم مادرشوهربهم میخوره البته کادرشوهریاخصوصیاتی که گفتم