2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 103 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تمومههههه دوستای من جهازشونو مادرشوهرشون داده

برا عروستونم مامانت جهاز میده؟؟ هیچ جای دنیا همچین رسمی وجود نداره  که مادرشوهر جهاز بده ببین اگه شوهرت در توانشه خودش جهازتو بگیره وگرنه دست خودتو و خونوادتو میبوسه 

معلومه که کمه  اون زن بالاخره مهمون داره هزار تا خرج داره بیماری داره شش تومن برای یک خونه کمه ...

هیچ مهمونی واسش نمیاد اونقدر اضافه میاد که تو هرسری میری خونش ی جاشو تزریق کرده 

مادرشوهر بیشعور دو‌عالمه    اونوقت مادر خودت مادرشوهر نیست یا احیاناً قرار نیست مادرشوهر ب ...

نه مادر من قرارنیست مادرشوهر بشه

واقعیت محضه ۹۰٪ بیشعورن

وقتی اونا عروس رو دختر خودشون نمیبینن و فقط اذیتش میکنن و به خواسته اش احترام نمیذارن من چرا بابد احترامشو نگه دارم؟برده اش ک نیستم پسرش خودش منو خواسته من ک پسرشو ندزدیدم خانواده ی شوهر من سطحشون از خانواده ی ما پایین تره اما اینقدر وقیح و پررو ان ک میخوان منو مجبور ب رسم و روسوم های مسخره ی خودشون بکنن

یادشون رفته تو دوران دوستی منو شوهرم.من چقدررر کمک مالی بهشون کردم ک اگه من نبودم نصف دارایی های الانشون ب فنا رفته بود

ماهی شیش تومن برا ی ادم‌تنها که خونه ماله خودشه کمه؟

اره عزیزم بااین گرونی یه زن که سنی ازش گذشته خرج دکترو هزار کوفت وزهر مار داره شما کمکش نیستین توقع دارین پولش بگیرین 

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
مگه بچش نیست دلش به نداریه بچش نمیسوزه؟

جهاز با دختره تا جایی که میدونم

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

مادرشوهر جهیزیه بگیره 😐😐😐😐😐مگه با اوناست 

جهیزیه ک در کل با عروسه 

نمیدونم جدیدا رسم شده بعضی شهرها ک دوماد بگیر خانوادش بگیرن 

عزیزمجوری میگی ۶

۷تومن 

انگار دنیا پوله 

مگه چقدره اونم تو وضعیت الان هیچی نیست 

واقعا خودتون فکر کنید توقع بیجاییه 

رسم مزخرفیع ک باب شده 

نه مادر من قرارنیست مادرشوهر بشه واقعیت محضه ۹۰٪ بیشعورن وقتی اونا عروس رو دختر خودشون نمیبینن و ف ...

مادرشوهر مادرنمیشه عروسم دختر فقط بهتر احترام وحرمتا حفظ بشه

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته

خب مهمون نداشته باشه

تزریق کنه بعد ی عمر زندگی حالا داره ب خودش میرسه اونم نمیتونی ببینی

توام پیر شدی برو تزریق کن

والا با این نوناش😂😂

دیگه داستان نباف ما همه خانه داریم خودمون دستمون تو هزینه ها هست شش تومن مبلغ بسیار کمیه برای یک خونه 

بعد هم اولین باره شنیدم جهاز با مادرشوهر باشه اگر هم سمتتون رسم نیست دختر جهاز ببره اوون جهاز وظیفه شوهرته نه مادرش شما هم موقع ازدواج حواست رو جمع میکردی که با یه پسری ازدواج کنی بتونه جهاز بخره