2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 103 پست

چقدر متوقع

کمک زوریه مگه؟

بخواد میکنه نخواد نه

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید خودتو شوهرت باید جهاز خونتونو بگیرید کجای دنیا مادرشوهر به عروس جهاز میده که مادرشوهرت دومی ب ...

تمومههههه دوستای من جهازشونو مادرشوهرشون داده

ماهی شیش تومن برا ی ادم‌تنها که خونه ماله خودشه کمه؟

بالاخره اونم رفت و امد داره ادمه الان دیشب من یه شونه تخم مرغ و یکم رطب خریدم صدوهفتاد !!!!!واقعا مخارج خیلی زیاده قبض هاهست بیماری و دندون پزشکی هست مهمون داری هست شش تومن توتهران هیچی نیست 

بعدم اگر ایشون از اول قولی نداده حالام وظیفه ای نداره عزیزم حتی اگر شما برعکسشو فکر کنی

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
کلا مادرشوهر بیشعور دو عالمه منم با مادرشوهر عن عنیم مشکل دارم و هیچ ایده ای برای خفه کردنش هم ندارم ...

مادرشوهر بیشعور دو‌عالمه  اونوقت مادر خودت مادرشوهر نیست یا احیاناً قرار نیست مادرشوهر بشه؟؟؟؟؟همه مادرها در جای دیگه مادرشوهرت پس همه مادرها بیشعور دو علامن؟؟؟؟

بیچاره خانواده ای که شما عروسش هستین

چراهمه جهیزیه رو میندازین گردن دختر 😒

جهیزیه به عهده پسره که داره تشکیل خانواده میده 

حالا ازسر لطف و محبت خانواده دختر بخشی رو تقبل میکنن وگرنه وظیفه دختر حهاز خریدن نیست 

هم دختر بدن هم جهاز بدن 🙄

تولایق بهترینایی ، هرچیزی که اتفاق نیوفتاد مطمئن باش بهترینش برات اتفاق میوفته
جهیزیه با خانواده عروسه کی گفته مادرشوهر باید بده تازه اونم با این حقوق کم بیاد جهاز توام بده وال ...

کی گفته با عروسه؟اینو میدونی که تو هر شهر ی رسم به خصوصی هست دیگه؟تو شهر ما جهاز کوچیک با عروسه جهاز بزرگ با دوماد

چراهمه جهیزیه رو میندازین گردن دختر 😒 جهیزیه به عهده پسره که داره تشکیل خانواده میده  حالا ا ...

خدا خیرت بده تازه همه ی جهاز هم به عهده پسر نیست فقط وسایل بزرگ کوچیکا با دختره