2777
2789
عنوان

درمان درد دندون با آیه 23 سوره ملک

| مشاهده متن کامل بحث + 89834 بازدید | 75 پست
ممنونم از شما،لطفا بازم ازینجور مطالب بزارید،تشکر.

ممن یه کانال دارم داخلش مطلب میذارم دوست داشتی بیا. در مورد اصلاح سبک زندگی 

ورزش و تحرک فانتزی زندگی نیست،
واجب زندگیه،

#تحرک_بدنی
https://eitaa.com/shadinoosh

دیشب دندون درد داشتم اصلا امیدی نداشتن ک خوب بشه  اومدم سرچ کردم و تاپیک تورو دیدم و این ایه رو ب دندونم خوندم اصلا باورم نمیشد بعد ۵دقیقه دردش ساکت شدخدا خیرت بده اجرت با اقا امام حسین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدارا شکر👌👌🙂عزیزم ممنون که اومدی نوشتید.🙏🙏🙏🌹🌹   من یه بار زیر دست دندون پزشک بو ...

عزیزم برای سردرد شدید دوران پریود که هیچی روش تاثیر ندا ه ایه ای چیزی سراغ داری؟؟؟

بخاطر این ایه ای که گذهشتید عضو نینی سایت شدم که بتونم نظرمو بنویسم ۳ نصفه شب داشتم از دندون درد گریه میکردم با هییییچ چیزی خوب نشد دنبال درمان خانگی بودم که دیدم نوشتید با این ایه دندون درد اروم میشه منم خوندم و ۵ دیقه نشده بود به کل قطع شد 😢 اولین باره که انقدر سریع جواب گرفتم از ته دل بخونید جواب میگیرید

منم خوندم انشاا.. که تاثیر بزاره. البته نمیدونم  ۷ تا خوندم یا ۸تا

من یه بار رو صندلی دندونپزشک شروع کردم به خوندن این آیه 

البته اولش درد داشتم حتی با  بی حسی. 

بعد دردم آروم شد و خیلی روال خوب پیش رفت

من یه بار رو صندلی دندونپزشک شروع کردم به خوندن این آیه  البته اولش درد داشتم حتی با  بی ...

الان دو روزه دندون درد دارم شبا عود میکنه.با قرص ایبوبروفن کمی خوب میشه.الانم یه نصفی خوردم هنوز،تاثیر نکرده

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
الان دو روزه دندون درد دارم شبا عود میکنه.با قرص ایبوبروفن کمی خوب میشه.الانم یه نصفی خوردم هنوز،تاث ...

از غروب یه غذای گرم و مقوی بخور.  دندون درد از صعف بدنه. شاید مجبور بشی بری عصب کشی. فشارو هم از زندگیت کم کن.

از غروب یه غذای گرم و مقوی بخور.  دندون درد از صعف بدنه. شاید مجبور بشی بری عصب کشی. فشارو هم ا ...

بله متاسفانه سرد مزاجم. دکتر رفتم امروز

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

سلام و ممنون عزیزدلم ان شاءالله امتحانش میکنم و ب بقیه هم اطلاع میدم😉 دقیقا همینطوره نصف شب کدوم دندان‌پزشکی بازه😐

و اینکه مامسلمونیم و آیات قرآن شفاهست درآن شکی نیست و من بهش ایمان دارم😊

حالا افرادی ک اعتقاد ب خدا قرآن ندارند و منکرن رو نمیشه کاری کرد...تو همه داروخانه ها نوشته شافی خداست و آیات قرآن شفا و رحمته؛نمی دونم چرا ندیدن؟؟؟🤔🤔

چطور داروی ساخته انسان میتونه درد رو کاهش بده و نعوذبالله خدا که خالق انسانه نمیتونه بامعجزه اش قرآن ،درد رو تسکین بده؟؟؟عجب از این کوتاه فکری!!!!🫢🙄