2777
2789
عنوان

درمان درد دندون با آیه 23 سوره ملک

| مشاهده متن کامل بحث + 89850 بازدید | 75 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان من بعد از خوندن این آیه البته دستم رو دندونم بود بلافاصله خوب شدم قبلش صلواتم بفرستید طوری که منی که شب تا صبح از درد به خودم میپیچیدم الان هیچ دردی حس نمیکنم خداوکیلی

برای مغزتم یه ایه  بخون 🤦‍♀️ با این حرفا ادمارو بی دین نکنید برید دکتر بجای اینکارا

شما برای دلت یه دعا بخون اگه لزومی نداشت اهلبیت این دعا هارو‌به مردم یاد نمیدادن 

بعضیاهم‌منتظرن یکی بره دسشویی تا بی دین بشن⁦🖐️⁩

یاامام رضا من همون دلشکسته ی پشت پنجره فولادم 
عزیزم برای سردرد شدید دوران پریود که هیچی روش تاثیر ندا ه ایه ای چیزی سراغ داری؟؟؟

اتفاقا زن داداش منم مثه شما بود رفت پیش متخصص بش گفت قرص مولتی ویتامین بخور .الان خیلی خوب شده . ولی  کی بخوری چندتا بخور نمیدونم

پس چرا واس من عمل نمیکنه خدا دارم دیوونه میشم فشارم افتاده دگ جون ندارم اینم نبضش همین طور میزنه&nbs ...

از عفونت که نبضش میزنه یکم سماق داری با سرکه سیب ونمک‌بذار به جای سرکه سیب آبلیمو هم میشه نداری عرق نعنا قرقره کن نداری آب‌نمک قرقره کن نداری زنجبیل روش بذار دیگه هیچی نداری پیاز قاچ کن روش بذار چر ک خشک کن باید بخوری اگه نبضش میزنه

دارچین بذار روش 

بلند شو مسکن بخور مثل بروفن یا نوافن یا......